Őrületes akciókkal jön a Glamour-napok: itt a lista a legnagyobb kedvezményekről

Pénzcentrum2020. július 8. 13:55

Pillanatokon belül kezdetét veszi a 2020-as évi nyári Glamour-napok. A Pénzcentrum összegyűjtötte, mit éri meg a legjobban venni ezalatt a négy nap alatt, de annak is utánajártunk, mit tegyél akkor, ha már elkapkodták előled a magazint.

Még alig hevertük ki a legutóbbi kuponőrületet, a Joy napokat, máris itt a következő: az évi szokásos Glamour-napok, ami idén július 9. és 12. között lesz. Aki még nem vette meg az újságot, vagy esetleg elkapkodták előle, az se keseredjen el, hiszen az applikáción keresztül is megveheti a lap online változatát 1490 forintért, és így a kuponokhoz is hozzájuthat.

Aki sikerrel jár, az 300 különböző márkájú termékhez juthat hozzá 20-60, vagy akár 70 százalékos kedvezménnyel. Országosan összesen nagyjából 4 ezer üzletben fogadják el a kuponokat, melyeket fizetéskor kell átnyújtani a kasszásnak, vagy bemutatni a telefonunkon. Összesen 410 kupont mellékelnek az újsághoz (illetve található meg az applikációba), és jó tudni, hogy idén is a legnagyobb, legnépszerűbb, szinte mindenki számára elérhető áruházak vesznek részt az akcióban.

Ez tényleg magéri!

Rengeteg 10-30 százalékos kedvezményt találsz, a nagyobb akciók már-már elvesznek a rengetegben, ezért most a Pénzcentrum összeszedett pár gigaleárazást, ami igazán jó ajánlatnak számít.

  • Aki Bruno Banani parfümöt vásárolna a Eurofamily, vagy a Rossmann üzleteiben, az 40 százalékos kedvezményt kap a kuponért cserébe.
  • A C&A üzleteiben a megjelölt termékekre 30-70 százalékos kedvezményt adnak.
  • A CIF termékekhez a Rossmannban féláron juthatunk hozzá, a Colgate-hez 40 százalékkal olcsóbban.
  • Domex laminált padló, vagy szőnyegek 50 százalékkal olcsóbbak.
  • Geox cipők 30-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók.
  • A H&M üzleteiben 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk, ám ez csak a Hello H&M Member klubtagjai számára érvényes!
  • Háztartási kisgépekre óriási kedvezmény nem kaphatunk, de az Emagban a De'Longhi, az LG és a Samsung termékeire 20 százalék jár, a Media Marktban szintén 20 százalékkal olcsóbb minden termék holnaptól a megfelelő kupon ellenében. A Euronics üzleteiben egyes Philips termékeket pedig ugyancsak 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk meg.
  • Háztartási nagygépekhez is jellemzően 20 százalékkal olcsóbban tudunk hozzájutni.
  • A Nissan kereskedések 200 ezer forintnyi extrát pakolnak az új kocsidba egy kupon ellenében.
  • Persze az éhes magyarokra is gondoltak, egy kuponért cserébe a Netpincér 25 százalékkal olcsóbban hozza ki az ételt, a KFC 20 szálékos kedvezményt ad, ahogy a Pizza Hut és a Japanika Sushi Bar is.
  • Aki pedig lakásfelújítás előtt áll, az feltétlenül nézzen be a Kikába, a Praktikerbe, vagy a Diegoba: mindhárom helyen 20 százalékkal olcsóbban vásárolhat.
  • Persze kedvezményes árú szolgáltatásokat is lehet találni: a Bársonyban a lézeres szőrtelenítés féláron van, ahogy a Harkányi Dráva Hotelben is féláron szállhatunk meg.

Óvatosan azokkal a kuponokkal!

Egyre több embert érint napjaink társadalmában a vásárlásfüggőség, mint viselkedési zavar,melynek hátterében igen hasonló mechanizmusok állnak, mint az az alkohol- vagy drogfüggőség esetében. 

A kuponnapok jó alkalmat biztosítanak az önvizsgálatra is vásárlási szokáinkat illetően: bár a kényszeres vásárlás az ember szervezetére nincs káros hatással, szociális életét alapjaiban rendezheti át vagy károsíthatja meg.

Intő jel lehet többek között, hogy ki, hányszor gondol magára a vásárlásra, mennyire tölti ez el izgalommal, vagy hogy mennyire tervezetten költ például drága dolgokra.

Dr. Hoyer Mária, klinikai addiktológiai szakpszichológus a vásárlásfüggőséget az internetfüggőségi zavarhoz hasonlítatta. Legfőképp abból a szempontból, hogy utóbbi sem része például diagnosztikai kézikönyveknek, de a kutatók már nagyon közel vannak ahhoz, hogy tudományosan is kellően megalapozva bevezessék az elismert betegségek sorába.
Címkék:
vásárlás, kupon, bevásárlás, ruha, glamour, applikáció, pizza hut, újság, háztartási gép, nissan, bar lista, addiktológia, internetfüggőség,