Brutálisat szakíthat valaki, ha ilyen lottót vesz a hétvégén: sok mindenre futná a jackpotból

Pénzcentrum2020. július 2. 17:28

Az Ötöslottó főnyereménye hét hete halmozódik, így az ország kedvenc lottójátékával közel 1,5 milliárd forintot lehet nyerni ezen a hétvégén. Ennyi pénzből az idei nyaraláson kívül a lakás-, autó és nyaraló vásárlásra is futná, a fennmaradt összeg pedig kiváló befektetési alapként szolgálna egy szerencsés játékos számára.

Magyarország kedvenc lottójátékának várható főnyereménye 1,38 milliárd forint. A játékkal megnyerhető legnagyobb összeg ugyan idén a 6 milliárdot is meghaladta már, a mostani nyereményből azonban valaki rengeteg tételt lehúzhatna a "majd ha megnyerem a lottót" listájáról. 1380 millió forint bőségesen elegendő egy családi luxusház, egy nyaraló és több családi autó beszerzésére, valamint a család és barátok támogatására és befektetésre egyaránt - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

A főnyereményt persze nem mindenki költené ingóságokra, a Szerencsejáték Zrt. felmérése szerint sokan fordítanák a pénzt tanulásra, utazásra, valamint a rászorulók megsegítésére. A nemzeti lottótársaság társadalmi felelősségvállalása jegyében kiemelt hangsúlyt fektet a játékfüggőség kutatására, megelőzésére és - különböző hazai szakmai szervezetekkel együttműködve - kezelésére egyaránt - jegyzik meg. 

Éppen ezért felhívja a játékosok figyelmét a felelős játék fontosságára, annak érdekében, hogy "a játék valóban játék maradjon".
Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, lottó, Ötöslottó,