20 év óta a legnagyobb változásra készül a Meki: ezeket a burgereket fogja érinteni

Napi.hu2020. május 28. 14:33

Európában elsőként Lengyelországban lényegesen megváltozott módon készíti el alapvető burgereit a McDonald's, amitől azt várják, hogy új életre kell a termékeik iránti kereslet.

A McDonald's számos változtatást hajt végre szendvicsein, tökéletesíti a Big Macet, a McRoyalt és más burgerokat is Lengyelországban - írja a Napi.hu. Ez a legnagyobb változtatás, amit 20 év alatt a McDonald's végrehajtott szendvicsein. Apró változtatások voltak már a nyersanyagokban és a sütésben, amik fontos változásokat hoznak az ízekben is, de ez most nagy váltás lesz. A felkészülés több mint három évig tartott, több száz tesztet és vizsgálatot végzett el a cég.

Lengyelország az első Európában, amelyben az új eljárással készült hamburgert adják, de nem az utolsó. Megváltoztatják például a zsemléket, az újak sötétebbek lesznek és jobban átsütöttek egy új receptúra szerint. A hús grillezése is más lesz, aminek következtében a hamburger szaftosabb és kevésbé száraz lesz. A grill alatt a marhahúshoz aromás hagymát is adnak, ezáltal az íz kifejezőbb lesz. Maga a sütés hőmérséklete is emelkedik, emiatt a hús forróbb lesz.

Címkék:
vásárlás, mcdonald's, változás, meki, big mac, burger,