Csalók élnek vissza a Lidl nevével: ne dőlj be a kamunak, simán kifosztanak

Pénzcentrum2019. november 24. 14:57

Csalók próbálnak adatokat lopni a Lidl nevében az interneten. Az áruházlánc közölte, nem ők osztogatnak ingyenes kupont, senki ne dőljön be!

A Lidl nevében próbálják átverni az embereket az interneten. Facebook-oldalán az áruházlánc közölte, egy "ingyenes 85 0000 Ft-os kupont" hirdetnek a nevükben, de ez nem az ő akciójuk. Mindenkit arra kérnek, hogy személyes adataik védelme érdekében ne töltsék le az állítólagos kupont, és ne adják meg adataikat a csalóknak.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a képen található, online felületeken terjesztett kupon nem a Lidl által lett meghirdetve. Aktuális kampányainkról és akcióinkról kizárólag a Lidl Magyarország hivatalos felületein adunk tájékoztatást

- írta a Lidl a Facebookon.

Hasonló átverés terjed a neten COOP és a Tesco nevében is.

Egyik sem valódi, mindkét boltlánc közölte már, hogy nem ők állnak a kuponok mögött, és megtették a szükséges jogi lépéseket. Mondanunk sem kell, mennyire veszélyes, ha adataink rossz kezekbe kerülnek, ezért mi is arra kérünk mindenkit, hogy alaposan járjon utána, miket tölt ki az interneten.

Loading...
Címkék:
vásárlás, kupon, lidl, csalók, adatlopás, kamu,