Leleplezték: ilyen lesz A Konyhafőnök Michelin-csillagos séfjének új étterme

Pénzcentrum2019. november 20. 16:03

Maga Rácz Jenő, Michelin-csillagos magyar séf jelentette be, hogy a jövő év elején megnyílik legújabb étterme a Rumour. A hely konyhájába pedig most be is leshetünk.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy egy új, rendkívül exkluzív étterem nyitását tervezi a Michelin-csillagos magyar séf, Rácz Jenő. Az étterem Budapesten fog megnyílni, a Mariott hotel közelében. A hely nem lesz túl nagy, hiszen egy időben mindössze 21 embert tudnak majd vendégül látni.

Az ételeket maga a séf fogja készíteni, és a hely méretiből adódóan a vendégek úgymond magával a séffel tölthetnek el egy estét, akárcsak egy lakásétteremben. Az étterem a Rumour (pletyka) nevet viseli, és most végre kiderült az is, hogy mikor fogja megnyitni kapuit. Sőt, egy friss Instagram-posztban még a konyhájába is beleshettünk.

Az Instagramra néhány napja felkerül friss fotó tanúsága szerint a séf, és a stábja már gőzerővel dolgozik az étlapra kerülő recepteken. A képaláírás szerint Rácz Jenő mindig is kicsi étteremről álmodott, nyitott konyhával ahol az emberek kényelmesen eltölthetnek egy estét, és élvezhetik a kiváló alapanyagokból készült ételeket.

Mint a poszt alatt írja, a Rumour egy vérbeli fine dining étterem lesz, és már azt is tudjuk, mikor nyitja meg kapuit a vendégek előtt. A képhez ugyanis maga Rácz Jenő is hozzászólt: a séf arról tájékoztatta követőit, hogy az új étterem a jövő év elején fogja megnyitni kapuit.

Címkék:
vásárlás, michelin-csillag,