Figyelem! Nem szűnnek meg az Edenred-utalványok

Pénzcentrum2019. október 10. 09:28

Bár a Lidl diszkontokban tényleg nem lehet október 7-től fizetni Edenred-utalványokkal, azok érvényessége nem szűnik meg.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Lidl diszkontjaiban október hetedikétől nem lehet majd Edenred- és Erzsébet-utalványokkal, illetve kártyákkal fizetni. Ezt a döntést a Lidl az utalványok forgalmának csökkenésével indokolta. Ezen felül azonban fontos kiemelni, hogy bár az Erzsébet-utalványok érvényessége december 31-én megszűnik, az Edenrednél ez nem áll fenn, sőt termékkínálatuk bővülni is fog, az utalványaikat pedig majd 100 000 elfogadóhelyen be lehet váltani. Az üggyel kapcsolatban a cég a következő közleményt küldte el lapunknak:

Sem utalványaink, sem kártyáink felhasználása nem szűnik meg idén év végén. Az Edenred Magyarország stabilan jelen van a cafeteria piacon 25 éve és továbbra is meghatározó szereplője annak az Erzsébet utalványforgalmazó kivonulása után is, termékkínálatunk ráadásul tovább bővül 2020 januárjától.  Termékeink valóban nem használhatók már a Lidl-ben a Lidl saját döntése alapján, viszont közel 100.000 elfogadóhelyünknél változatlan termékeink beváltása.
Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, diszkont, utalvány, erzsébet utalvány,