Csalók élnek vissza a magyar mozilánc nevével: nehogy bedőlj, kamu az egész

Pénzcentrum2019. augusztus 5. 13:00

Kamu nyereményjátékkal próbálnak Facebook-jelszavakat szerezni a csalók, akik mindehhez a Cinema City nevét használják fel. Az átverés a közösségi oldalon terjed. Megtévesztő lehet a dolog, mivel a moziláncnak is fut nyereményjátéka jelenleg: de ők leszögezték, hogy az csak a hivatalos oldalukról érhető el.

Egy kamuoldal ajánl wellness hétvégés nyereményjátékot a Cinema City nevében: az átverés a Facebookon terjed, a csalók az emberek jelszavaira utaznak. Sőt, a "nyereményjátéknál" arra is felhívják a figyelmet, hogy a megosztással sokkal nagyobb esély van nyerni. Minderről a 24.hu egyik olvasója számolt be a portálnak. A weboldal egyébként már ránézésre is kamuszagú, a wellness szót sem sikerült tökéletesen leírni a címében, ami nem .hu-ra végződik.

A mozilánc marketing és PR igazgatója a portálnak azt mondta, a Cinema Citynek semmi köze a dologhoz, megteszik a szükséges jogi lépéseket. Buda Andrea hozzátette,

bár a mozinak is fut jelenleg egy nyereményjátéka, de az csak és kizárólag a Cinema City hivatalos weboldalán érhető el.
Címkék:
vásárlás, csalás, cinemacity, adathalászat, kamu,