Hivatalos: ekkortól indul a SPAR webshopja, ide szállítanak ki

Pénzcentrum2019. április 29. 12:15

Jövő héten indítja el webshopját a Spar, amely kezdetben Budapestre és 49 környező településre szállít majd. A 960 millió forintos fejlesztés az év végéig csaknem száz újabb munkahelyet teremt.

Kiderült, május hatodikától élesedik a Spar webáruháza, a boltlánc sajtómeghívója szerint a házhoz szállítási szolgáltatás Budapest teljes területén és 49 környező településen érhető el. A 960 millió forintos fejlesztés az év végéig csaknem száz újabb munkahelyet teremt.

Ha óvatos akarok lenni, akkor azt mondom, hogy hónapokon belül, de lehet, hogy már heteken belül elindul a Spar webshopja Magyarországon

- mondta el egy korábbi sajtóeseményen Szalay Zsolt, a Spar ügyvezetője az üzletlánc évértékelőjén.

Az ügyvezető a Pénzcentrum kérdésére azt is elmondta, hogy az utóbbi években a webshop indításának legnagyobb nehézsége az volt, hogy a Spar az osztrák online mintát kívánta mindig is meghonosítani hazánkban, és ehhez idő kellett, de a tesztüzem már hónapok óta folyik.


Annyit elmondhatok, hogy csak a webshop indulása 100 fős bővülést jelent majd 2019-re a cégnél

- tette hozzá a bejelentéshez Heiszler Gabriella. Maczelka Márk azt is elmondta, hogy a SuperShop kártya birtokosok szűk köre már teszteli a webshopot Budapesten. Ami egyben azt is jelenti, hogy 5-6 sparos teherautó már most is járja a város utcáit.

Címkék:
vásárlás, webshop, Budapest, spar, webáruház, online vásárlás, boltok,