Ez már a vég: ismét lehalt a Cinema City weboldala

Pénzcentrum2019. április 4. 11:11

Egy órája kezdték el árusítani a jegyeket a Bosszúállók legújabb részére, de máris elérhetetlen a Cinema City weboldala. 

A Bosszúállók: Végjáték premierjére, április 24-ére mától lehet jegyet váltani a Cinema City mozikban. Lehetséges, hogy jobban jár az, aki az online vásárlás helyett személyesen megy el megvenni a jegyét. Nem az első eset, hogy a e-jegyvásárlási rendszer összeomlik a hirtelen megnövekedett forgalomtól, és hiába próbálunk jegyet váltani. 

Egy olvasónktól kaptuk az alábbi fotót 10:50-kor, amikor megpróbálta megváltani a jegyét a blockbusterre: 


Az ország legnagyobb mozihálózatánál többször előfordult már ez a probléma: eddig a Star Wars-filmek jegyelővételekor tapasztalhatták a rajongók tömegesen a problémát. Az eleve 10 órára meghirdetett online jegyelővétel a blockbusterek esetében időnként később élesedik, aztán pedig nem bírja el a rendszer a terhelést. 

Az online jegyvásárlási felület késedelmes és akadozó indulása miatt akár az is elképzelhető, hogy az első előadásokra meg fogják venni az összes jegyet a mozipénztárakban. Olvasónk tapasztalata szerint maga az oldal működik, de az egyes előadásoknál nem lehet lefoglalni a jegyeket. Ezt a Cinema City facebook oldalán elérhető információk is megerősítik. Az online elővásárlást hirdető poszt alatt számtalan komment igazolja, hogy nem bírja a rendszer a terhelést. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Úgy tűnik, ismét jelentkezett a már ismert probléma is: a pénzt levonja a rendszer, de a jegyről nem érkezik meg az emailes visszaigazolás.

Erre a szolgáltató válasza, hogy a vásárló keresse fel az ügyfélszolgálatot. A Cinema City tájékoztatása szerint a a probléma kizárólag a Cinema City Aréna IMAX termének vetítéseit érinti. Mivel a Bosszúállók: Végjáték egyes jeleneteit kifejezetten IMAX kamerával forgatták, így érthető, hogy sokkal nagyobb az érdeklődés ezek iránt a vetítések iránt. Mivel a film játékideje extrém hosszú, 182 perc, ezért kevesebb vetítést tudtak eleve beütemezni.  

A Cinema City Magyarország lapunkat arról tájékoztatta, hogy dolgoznak a probléma elhárításán. Tájékoztatásuk szerint mindenki vissza fogja kapni a pénzét, akitől úgy vontak le az összeget, hogy nem igazolták vissza a foglalását. Mindeközben folyamatosan nyitják meg az új előadásokat a jövő héti vetítésekre is, tehát hamarosan elérhető lesz az online elővásárlás a további előadásokra is. 

Címkék:
vásárlás, mozi, jegy, leállás, hiba, penzcentrum,