Itt vannak a friss Michelin-csillagosok: Budapest kettőt is kapott

Pénzcentrum2019. március 27. 16:14

Tavaly Budapest, idén Bécs rendezte meg a Michelin Kalauz Main Cities of Europe kiadványának bemutatóját. Két újabb Michelin-csillaggal gazdagodott az ország, a budapesti Babel és Stand is megkapta az elismerést.

Összesen 22 ország 38 városát fedi le a Main Cities of Europe 2019. Újdonság, hogy már Izland és Horvátország szereplése a kalauzban - számol be a Vilagevo.hu. Magyarország két új elismeréssel gazdagodott, ezzel hatra nőtt az itthoni Michelin-csillagos éttermek száma.

Budapesti teljes lista:

Onyx **

Costes *

Babel *

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Borkonyha *

Costes Downtown *

Stand *

A Michelin Kalauz az ismert francia gumigyár gondozásában jelenik meg és a francia gasztronómia bibliájaként tartják számon. A híres csillagokat névtelen ellenőrök ajánlása alapján osztják ki, akik az ételek megkóstolásán kívül alaposan szemügyre veszik az étterem konyháját, edényeit, evőeszközeit, poharait és a mellékhelyiségeket is.

Címkék:
vásárlás, Budapest, michelin-csillag, costes downtown, michelin,