Eddig csak kétszer volt ilyen az Ötöslottón: tömegek várják a végét!

Pénzcentrum2019. március 24. 09:02

Nem volt telitalálat az Ötöslottón, így tovább halmozódik a toplistás főnyeremény. A következő szombaton 3 milliárd 593 millió forint várja a játékosokat.

Az Ötöslottó fennállása óta az eddigi legnagyobb pénzösszeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés játékos az eddigi leghosszabb halmozódás után. Ő 38 hét telitalálat-mentes időszakot követően több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott. A 13. játékhéten megnyerhető összeg lassan közelít a legendás legnagyobbhoz, ugyanis a szombaton megnyerhető 3 milliárd 593 millió forint a játék történetének 3. legnagyobb nyereménye.

Loading...

Magyarországon nagyon ritkán lehet a lottónyertesekről személyes információkat megtudni, mert nagyon igyekeznek megőrizni inkognitójukat. A nagyobb nyeremények felvételekor a Szerencsejáték Zrt. kollégái felajánlják a szerencsés nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amelyben információkat árulhat el magáról, játékszisztémájáról, életéről úgy, hogy anonimitása biztosított marad.

KATT! Megszólalt a magyar lottómilliárdos: családtagjainak sem ad a pénzből

Az önkéntesen kitöltött kérdőívekből kiderül, hogy a nagynyertesek főleg állandó számokkal játszanak, de néhányan gépi játékokkal nyertek. Vannak olyan játékosok, akikre valóban illik a "szerencse fia" jelző, hisz már többször is nagyobb összeget vittek haza. Szinte mindegyik nyertes hosszabb ideje, de van, aki már évtizedek óta rendszeresen játszik azzal a játékkal, amelynek főnyereményét megnyerte.

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, sorsolás, szerencseszombat, lottónyertes, lottóhúzás, lottónyeremény, szerencse szombat, lottónyertesek,