Nem bírták a rohamot: behalt a Media Markt webshopja Fekete Pénteken

Pénzcentrum2018. november 23. 16:40

A Media Markt Magyarország hivatalos Facebook oldalán megjelent tájékoztatás szerint "a beérkezett brutális mennyiségű megrendelés" miatt egy ideig nem fogadnak be újabb megrendeléseket - szúrta ki a Pénzcentrum.

FRISS! 2018.11.23 21:00 - A Média Markt tájékoztatása:

Este 20:20 óta ismét zavartalanul működik a MediaMarkt webáruháza, így a vásárlók számára újra elérhetővé vált a Black Friday keretében kínált számos akciós termék - tudatta a Pénzcentrum szerkesztőségével az áruházlánc péntek este. Tájékoztatásukban kiemelték, hogy "az online felület működését pénteken délután szüneteltettük néhány órára, annak érdekében, hogy vásárlóink zavartalan kiszolgálását folytatni tudjuk. Budapesti és vidéki áruházaink ez alatt is fennakadás nélkül várták az érdeklődőket."

Mint azt 16:12-kor megjelent bejegyzésükben írják, néhány órára - amíg fel nem dolgozzák az eddig beérkezett megrendeléseket - felfüggesztik az újabb megrendelések leadását, de nincs ok aggodalomra.

Ne aggódjatok, lesz időtök és lehetőségetek folytatni a vásárlást, várhatóan néhány óra múlva újra rendelkezésetekre állunk, és szükség szerint meghosszabítjuk az akciót

- ígéri a cég hivatalos Facebook oldalán közzétett bejegyzésében. Íme:

 

Címkék:
vásárlás, webshop, media markt, black friday, fekete péntek, mediamarkt, média markt online,