Ez most a sláger a Tescóban, Lidlben, Aldiban: siess, le ne maradj róluk

Pénzcentrum2018. június 15. 12:00

Június közepén elkezdődött a foci világbajnokság, de ezen a héten vasárnap még az apák napja is beköszönt. Úgyhogy a család férfi tagjai fürdőzhetnek a rivaldafényben a 24. héten. Ennek apropóján megnéztük, hogy milyen akciós ételekkel és italokkal lehet a legjobban kihozni a hétvégi lakomákat. Hiszen, mint mindenki tudja a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, nem pedig a nyakkendőkön és zoknikon keresztül.

Június közepe van, és a foci vébé startja mellett a 24. hét hétvégéjén ünnepli a világ az apákat is. Persze mondhatnánk, hogy mi lehetne nagyobb ajándék a férfiak millióinak, minthogy egy hónapon keresztül a nap szinte bármelyik szakában nézhetnek focimeccset. Ennek ellenére, ha már az anyáknak úgyis tradicionálisan kijár a megkülönböztetett figyelem májusban, akkor az apáktól se vegyük el ezt, csak azért "mert". Ha mindez nem volna elég, az  Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára is arról beszélt néhány napja, a Tisztelet az édesapáknak című konferenciáján, hogy

fontos elismerni az apák teljesítményét is, és támogatni őket abban, hogy jelen tudjanak lenni a családjuk életében.

Mindezek apropóján megnéztük, hogy a legnagyobb magyarországi áruházak, milyen akciókkal várják az apáknak/férfiaknak kedveskedni vágyókat. De persze a sörökön és a nassolnivalók mellett gondoltunk a vasárnapi ebéd hozzávalóira is.

Tesco

A Tescóban a fürtös paradicsom 44 százalékkal olcsóbban, 279 forintos kilónként áron kerülhet a lecsóba, míg a friss csirkecomb kilója 469 forintért vándorolhat a bevásárlókosárba. A sajátmárkás sertés-marha darált húsból fél kiló csomagolva 649, míg a Löwenbräu 189 forintért kerülhet az asztalra. A dinnyeimádók is örülhetnek, a többféle fajtájú termés ugyanis 199-től egészen 449 kilós áron érhető el. Virsliből is nagy a választék az akciós termékek között, 999 forintért például már beszerezhetünk egy kiló frankfurti sertésvirslit. Aki grillezni is kicsit, annak a Landhof griller 499, a flamengo csirke-felsőcombfilé pedig 699 forintért landolhat a hétvégi asztalán. Akinek viszont a már említett Löwenbräu túl fapados, az vehet Pilsner Urquellt 269, Edelweisst 349, illetve Asahit 229 forintos áron. 

A Tesco további akcióiért fusd át a hiper további ajánlatait is!

Lidl

A diszkont szórólapjának a címoldalán hirdeti a Freeway Tonic, illetve Ginger Ale-t 139, a Crusti Croc Burgonyaszirmot 199, illetve az Argus maestic cseh világos lager sörét 149 forintos áron. De, hogy ne minden csak a "bűnös élvezetekről" szóljon, lecsópaprikát már 499 forintos kilós áron is be lehet szerezni, míg a fürtös paradicsom kilója 295 forintba kerül. A friss háztáji csirke kilójáért 649, a sertéstarjáért 1 159, a csevapcsicsáért 749, míg a pácolt csirkeszárnyak fél kilója 449 forintba kerül. Az Argus mellett lehet még venni Perlenbachert is, ami egy barna sör, és egy doboz belőle 199 forintba kerül.

A Lidl további ajánlataiért nézd meg az akciós kiadványukat itt!

Spar

A Spar már az akciósa nyitóoldalán ellövi a nagyágyút a meccsnézéskhez, hiszen a Borsodi 6pack sör 1 289 forintba kerül, amiért cserébe ráadásul még egy Borsodi Mestert is kapunk ajándékba. Aki csak egy üdítőzne annak a Coca-Cola 6 darabos dobozos packa jelenthet megoldást, ami 749 forintba kerül. A görögdinnye kilója egyébként 149, a kolbásszal töltött tarja 10 dekájáért pedig 199 forintot kell kiperkálni. A nasi fanok is ürülhetnek, mert a Chio termékei egységesen 25 százalékkal olcsóbban kaphatók a boltokban. Aki nem akar sokat bajlódni a pizza sütögetéssel annak a Feliciana pizza megoldást jelenthet 499 forintért, de persze a Rio Mare tonhaldarabok 3 darabos kiszerelésben 1 489 forintért is bemászhatnak a kosárkákba. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

További sparos akciókért ne hagy ki az áruházlánc 24. heti akciós újságját! 

Aldi

Az Aldiban a gyulai vagy csabai páros kolbász 519, a marhahátszín kilója 4 990, a csikre felsőcombfilé 539, míg a darált sertéshús 449 forintba kerül. Hogy ne kizárólag csak a sörök vigyék a prímet, a diszkontban például a Szekszárd Merlot Rosé 25 százalékkal olcsóbban, 599 forintért kerülhet az asztalra. A hamburger szerelmeseinek is csuroghat a nyála, hiszen az Aldi dupla oldalas hamburgerajánlóval készült a héten. Ezek alapján a grillburger 599, más harmburger-húspogácsa 849, míg a hamburger zsemle 219 forintba kerül. A vb szurkolás is dupla oldalt ért a diszkontnál, itt a vásárlók találhatnak chipset 499, de 799 forintért is, és persze sóspálcikát 369 vagy party-mix csemegét 699 forintért. 

Ennél jóval több aldis akciót a diszkont 24. heti kiadványában találsz!

Auchan

Az Auchan görögdinnyével támad címoldalon 149 forintos kilós áron, de ugyancsak kiemelt ajánlatként kezelik a Theodora ásványvizeket is 75, illetve 149 forintos áron. A hiperben a parázsburgonya kilója 269, a Karaván grillnyárs 799, a Pápapi garden grill grillkolbász 589, míg a Kühne made for meat szósz 799 forintba kerül. A húsimádók is örülhetnek a sertés lapocka 799 és 989, a pecsenyekacsa 799, a sertés pörkölthús 999, a sertéstarja 1 129, az afrikai harcsafilé 1 999, míg a fűszerezett grillcsirke elvitelre 1 205 forintba kerül. A bolt sorai között sasszézva találhatunk 6 darabos Dreher packot 1 199 foritért, de a Köbányai hatosért csak 1 099 forintot kell kiperkálni, igaz utóbbi dobozos. 

Ennél is több ajánlatért fusd át a hiper legújabb akciós ajánlatait!


Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, Tesco, akció, aldi, lidl, auchan, spar, apa, akciós újság, ajánlat, háztáji,