Bejelentették: újabb CBA-t adnak el, az Auchan a vevő

Pénzcentrum2018. január 22. 17:32

Az Auchan veszi át egy kőbányai CBA üzemeltetését - írja a 24.hu. Dienes Zoltán, a központi CBA-cég, a CBA Kereskedelmi Kft. egyik nagytulajdonosa, egyben a felügyelőbizottság elnöke több éves időtartamra bérbe adja a budapesti, X. kerületi, az Újhegy Bevásárlóközpontban levő üzletét az Auchannak.

Dienes Zoltán, a központi CBA-cég, a CBA Kereskedelmi Kft. egyik nagytulajdonosa, egyben a felügyelőbizottság elnöke több éves időtartamra bérbe adja a budapesti, X. kerületi, az Újhegy Bevásárlóközpontban levő üzletét az Auchannak - írja a 24.hu, hozzátéve, hogy erről a Gazdasági Versenyhivatal összefonódások bejelentését közzé tevő oldalán közlemény is van.

Arról decemberben a Pénzcentrum is beszámolt, hogy a közeljövőben Lidl-be járhatnak azok, akik a Blaha Lujza téren szoktak bevásárolni a CBA-ban, ugyanis Baldauf László megegyezett a német kiskereskedelmi lánccal az üzletről. A Portfóliónak akkor sem baldauf, sem a Lidl nem válaszolt a megkeresésre, de a portál egyik forrása úgy fogalmazott, Baldauf megválna például a budapesti Arany János utcai, tárnoki, ürömi, erdőkertesi, szadai érdekeltségétől is.

Címkék:
CBA, auchan, kiskereskedelem, vállalatok,