Itt az Aldi legújabb dobása: jönnek a diszkont benzinkutak Magyarországon

Pénzcentrum2017. november 10. 10:30

Diszkont automata üzemanyagtöltő állomások nyílnak Magyarországon. Az új benzinkutakon MSZ EN 590 és MSZ EN 228 normának megfelelő üzemanyagot tankolhatnak majd a vásárlók.

Diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit több magyarországi áruházának parkolójában az Aldi, ahol a vásárlók MSZ EN 590 és MSZ EN 228 normának megfelelő üzemanyagot tankolhatnak.

A tervek szerint az üzemanyagtöltő állomások az év utolsó negyedévében épülnek meg. A kutakat az OMV-vel partnerségben nyitja az áruházlánc.

Az automata benzinkutak az áruházak parkolóiban nyílnak meg. A kutaknál legfeljebb 3,5 tonna megengedett össztömegű gépjárműveket lehet majd feltankolni, illetve kizárólag üzemanyagot lehet vásárolni - tehát például autóápolási termékeket nem. Egyaránt lehet majd fizetni bank- és hitelkártyával, illetve készpénzzel is.

A benzinkutak 0-24 órában elérhetőek lesznek. A kínálatban kétféle üzemanyag szerepel, MSZ EN 590 szabvány szerinti gázolaj és MSZ EN 228 szabvány szerinti 95-ös oktánszámú benzin. Az első három benzinkút a szigetszentmiklósi, a budaörsi és a soproni üzletek parkolójában nyílik majd meg.

Címkék:
vásárlás, benzin, benzinkút, aldi, tankolás, omv kutak,