Retteghetnek a fővárosi pizzázók: sztárszakácsot kapnak versenytársul

Pénzcentrum2017. szeptember 14. 16:00

Újabb éttermeket nyit Budapesten Jamie Oliver brit sztárséf, ezúttal pizzázókkal szórja meg a várost. Az első étterem helyszíne és nyitási időpontja is megvan már.

A Gozsdu-udvarban nyílik meg november 11-én az újabb budapesti Jamie Oliver-étterem, 2018-ban pedig további két egységgel fejlődik hálózattá a pizzázó. Ezekből várhatóan az egyik Pesten, a másik meg Budán lesz. Az első egység neve Jamie's Pizzeria by Jamie Oliver lesz, és nemcsak hazánkban számít majd újdonságnak:

eddig kizárólag Indiában nyitott nevéhez köthető pizzázót a séf.

A Jamie's Italian, mely a szakács első hazai étterme, a várban található, ott is árulnak pizzát, két- és háromezer forint közötti összeget kérnek egy 32 centiméteres darabért. Az új éttermekben ennél alacsonyabb árral várják majd a vendégeket.

 

  • 15 féle pizza, 
  • 3 féle tészta és 
  • 5 féle saláta 

 

szerepel majd az étlapon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az új étterem részben követi majd a nápolyi pizzahagyományokat, a pizzatészta alapja 00-ás liszt lesz, melyet akár 24 óráig is kelesztenek majd. A pizzák ugyanakkor nem fatüzelésű, hanem elektromos kemencékben sülnek majd meg - ez pedig eltér az eredeti olasz recepttől. A vári étteremhez hasonlóan, az új egységeket is a Zsidai Group Kft. üzemelteti majd.

(Index)

Címkék:
vásárlás, étkezés, Budapest, házhozszállítás, jamie oliver, pizza,