Horror árak, meglepő ételek a vizes VB-n: ezt mégsem érdemes kihagyni!

Forrás Dávid2017. július 20. 15:00

Magyarország történetének legnagyobb sportrendezvénye zajlik Budapesten és Balatonfüreden. A vizes VB-ről sok mindent lehetett már olvasni a hazai médiában, a Pénzcentrum most arra volt kíváncsi, milyen árakra és körülményekre számíthatnak a szurkolói zónába vagy a helyszínre kilátogató családok.

Mindenekelőtt fontos megjegyezni, hogy a vizes világbajnokság valóban egyedülálló sportesemény, hazánkban még soha nem rendeztek ekkora méretű sportrendezvényt.

Szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságot, úszó-Európa-bajnokságot és vízilabda-Európa-bajnokságot is rendeztek már Magyarországon számos alkalommal, de ezek a rendezvények méretükben és nézettségükben is messze elmaradnak a jelenleg zajló vizes VB-től.

Az ilyen rendezvényekre jellemző, hogy lehet őket élőben, a helyszínről követni, illetve kijelölnek hivatalos szurkolói zónákat is, ahol nagyobb közösségben, ingyen szoríthatunk kedvenceinkért.

Szurkolói zónát kettőt találunk Budapesten: a Dagály Strandon és a Margitszigeti Atlétikai Centrum (MAC) területén. Mi az utóbbi helyszínre látogattunk ki, hogy megnézzük, milyen programok és főleg, milyen árak várják azokat, akik onnan szeretnék végigizgulni az eseményeket.

Címkék:
vásárlás, sör, úszás, étel, szurkolás, fina, világbajnokság, dagály strand,