400 ezret bukhatsz, ha te is vettél ebből a jegyből

Pénzcentrum2017. július 19. 14:00

Egyes weboldalakon 250 és 400 ezer forint közötti összegekért is árulnak jegyeket a vizes VB-re, azonban nem tudni, hogy ezek érvényesek-e. A hivatalos jegyértékesítési oldalon kívül sehol nem érdemes jegyet venni a világbajnokságra.

A vizes VB-t szervező Bp2017 Nkft. mindenkit figyelmeztet, hogy a rendezvényre csak a hivatalos oldalról, azaz innen vásároljanak jegyet - írja a 24.hu.

Attól, hogy napokkal az esemény előtt már nincs jegy, nem azt jelenti, hogy a verseny előtt pár órával sem lesznek elérhetők jegyek.

A FINA-val kötött szerződés értelmében minden mérkőzésre és eseményre a FINA számára le kell foglalnunk egy bizonyos jegykeretet, de inden reggel megkérdezzük a FINA illetékeseit, hogy várhatóan meg tudják-e tölteni a kontingenst. Ha azt mondják, hogy nem, akkor a szabaddá váló jegyeket azonnal betesszük az Eventim mindenki által elérhető rendszerébe, és elképzelhető, hogy a verseny előtt két-három órával is felszabadulnak jegyek.

- mondta Borsa Miklós, a Bp2017 Nkft. szóvoivője. Az irreálisan drága jegyekkel kapcsolatban pedig mindenkit figyelmeztetett. Nem tudható, hogy a különböző internetes oldalon vásárolt jegyekkel be lehet-e lépni az eseményre.

Beszéltem olyan szerencsétlenül járt szurkolóval, aki a Viagogo rendszerén keresztül vásárolt volna jegyet. Miután kifizette az árát, telefonált a megadott telefonszámra, ahol azt a választ kapta, hogy így járt, jegyet nem fog kapni

- mondta el a szóvivő.

Címkék:
vásárlás, jegy, úszás, fina, vízilabda,