Üres polcokkal, de kinyitott a csődbe ment nógrádi nagyker

Pénzcentrum2016. szeptember 28. 09:30

Beperelte a CBA jogosulatlan védjegyhasználat miatt volt partnerét, a több mint 80 csődbe ment nógrádi élelmiszerboltot működtető Palóc Nagyker Kft.-t. A társaság hétfőn újra kinyitotta üzletei nagy részét, továbbra is a magyar lánc színei­ben - írja a Magyar Idők.

Jogi lépéseket tesz a CBA Kereskedelmi Kft., mivel annak ellenére, hogy szeptem­ber 15-én megszűnt a franchise-szerződésünk a Palóc Nagykereskedelmi Kft.-vel, a csődeljárás alá került társaság üzleteinek egy része továbbra is a CBA, illetve a Príma arculati elemeivel üzemel, mintha még most is a hálózat tagjai lennének.

Az újranyitott boltokban egyáltalán nincs új vagy friss termék a polcokon. Így például tejtermékek, pékáruk, napi fogyasztásra szánt élelmiszerek nem kaphatók a Palóc üzleteiben, mivel a ki nem fizetett beszállítók nem hajlandók áruval ellátni a társaságot. Ehelyett a raktárakban maradt termékeket árusítják ki, miközben a dolgozóknak - elmondásuk szerint - semmilyen hivatalos tájékoztatást nem adtak arról, mi legyen a CBA-s feliratokkal.

Címkék:
vásárlás, élelmiszer, per, CBA, védjegy, élelmiszerlánc,