Kitálaltak a gyorséttermi dolgozók: ezt ne rendeld soha többet

Pénzcentrum2016. június 11. 17:07

Mi az, amit soha ne rendeljünk egy gyorsétteremben? Korábbi alkalmazottak meséltek a tapasztalataikról a Reddit közösségi oldalon. Ezekből a vallomásokból gyűjtöttünk most össze néhányat.

McDonald's

"Amikor a McDonaldsban dolgoztam, akkor nálunk a grillen sütött csirkemell akár órákig is állhatott. Egyszer mikor épp befejeztem a 4 órás műszakomat, akkor jöttem rá, hogy elfelejtettem kidobni a régi grillezett csirkéket (egy melegítőben várnak a húsok arra, hogy eladják őket - a szerk.) és újakat készíteni helyettük, mert senki nem rendelt belőle. Ráadásul az óra, ami jelzett volna, hogy cserélni kell a csirkéket éppen tönkrement."

Subway

A korábbi Subway dolgozók vallomásai közül kettőt is kiválasztottunk:

  • "A Subway-ben a "kemencében sült csirke" valójában egy mikróban készül."
  • "A tonhalas szendvics 80 százalékban majonéz."

Burger King

"Soha ne rendelj sült csirkét és vega burgert. Mivel ezek senkinek nem kellenek, ezért képesek akár órákig is állni, és kiszáradt szemét lesz belőlük. De emiatt érdemes kerülni a ropogós csirkefalatokat és a halas ételeket is."

Starbucks

"A Frappuccino 99 cukor, zsiradék és üres kalória, a többi meg instant kávé. Az instant kávét vízzel összekeverjük és ehhez jön hozzá még a zsíros tej, a szirupok, az állományjavító és a tejszínhab - semmi tápláló nincs benne. Még a sima Frappuccino is csaknem 500 kalória."

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

(Forrás: countryliving, mashable)

 

Loading...

Címkék:
vásárlás, gyorsétterem, dolgozó, rendelés,