Elindította magyar webshopját a világ legnagyobb ruházati cége

Pénzcentrum2016. március 30. 12:09

Egy évvel a H&M után a ZARA is megnyitotta magyar webshopját - tudta meg a Pénzcentrum.

Nagyjából egy évvel a H&M után elindította magyarországi webshopját a világ legnagyobb ruházati cégéhez (amúgy a H&M a második), vagyis az Inditex csoporthoz tartozó Zara is.

Habár az oldalon való eligazodáshoz egyelőre angol nyelvtudás szükséges (a szomszédos országokhoz hasonlóan várhatóan itthon is lesz majd magyarítás), de a forintban feltüntetett árak teljes mértékben megegyeznek a hazai boltok árazásával. A házhozszállítás díja jelenleg egységesen 1495 forint, de a megrendelt darabokat akár kérhetjük - ingyenesen - valamelyik nekünk tetsző üzletbe is.

Bár a ruházati választék meglehetősen széles a webshopban, a kínálatban egyelőre - nem úgy, mint a H&M-nél - nem találhatóak meg a ruházati cég "Home" név alatt futó lakberendezési termékei. Ez persze nem véletlen, ahogy arra az Inditex Hungary felhívta lapunk figyelmét:

A H&M-mel ellentétben, a Zara Home teljesen külön márka az Inditex cégcsoporton belül. A termékek a Zara Home saját üzleteiben vásárolhatóak meg , ebből adódóan az online rendelés is a márka saját weboldalán érhető el

-írták.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

És valóban, a márka saját bejáratú, szintén kizárólag angol nyelven elérhető weblapján már rendelhetünk különböző lakberendezési tárgyakat, kiegészítőket is.

Loading...

Címkék:
vásárlás, webshop, h&m, ruha, online vásárlás, zara,