Műszaki cikket nőknek karácsonyra? Adunk 5 tippet

Pénzcentrum2015. december 15. 16:30

A férfiaknak sokszor fogalmuk sincs, mivel lephetnék meg párjukat karácsonyra. Ha még mindig nem jött meg az isteni szikra, most adunk néhány tippet, hogy milyen karácsonyi ajándékot vehetünk a hölgyeknek parfüm, ruha, vagy könyv helyett.

Már kevesebb, mint két hét van hátra az ünnepekig, de sokan még mindig nem tudják, mivel lephetnék meg a szeretteiket. Most összeszedtünk néhány műszaki cikket, amivel biztosan sikert arathatunk a hölgyeknél.

Okostelefon

A klasszikus IT-s termékek egyértelműen népszerűek a karácsonyi szezonban, az Intel felmérése szerint például nem csak a drága, hanem az olcsó okostelefonok is kiemelkedően jól fogynak idén. Az okostelefonok mellé ráadásul kiegészítőket is vásárolhatunk, amiből a legtöbb termék 10 ezer forint alatt beszerezhető. 

Tablet

A táblagépek szintén kelendőek, nemcsak a férfiak, hanem a nők körében is. A hordozható készülékek ráadásul kényelmesek is, hiszen bárhová könnyen magunkkal vihetjük. Már körülbelül 15 ezer forinttól is lehet kapni, de az átlagára 25 és 50 ezer forint között mozog, a legfelső kategóriás termékek pedig akár több százezer forintba is kerülhetnek.

Okosóra

Az idei év slágere az okosóra, amely egyfajta hordható számítógépként működik. Az okostelefon-alkalmazások mellett FM rádió, valamint audio- és videofájlok lejátszására is képes. Egyes modellek már a mobiltelefonok minden funkcióját képesek használni, akár még hívást is fogadnak, vagy kezdeményeznek. Ez a termék is kapható 10 ezer forint alatt, persze az "okosabb" órákhoz ennél borsosabb áron juthatunk hozzá.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Digitális képkeret

A digitális képkeretek régebben csupán fényképek megjelenítésére szolgáltak, ma már azonban ennél jóval többre is képesek lehetnek. Nemcsak a képernyő-méretek és felbontások, illetve a belső memória növekedett, hanem egyes modellek már távirányítóval rendelkeznek, és van bennük a naptár, mozgókép és hangfájl-lejátszási lehetőség is. Típustól és felszereltségtől függően körülbelül 10 és 90 ezer forint között mozog egy digitális képkeret ára.

E-book

Aki szeret olvasni, annak garantáltan tartalmas ajándék lehet egy e-könyv olvasó. Már körülbelül 20 ezer forinttól elérhetőek ezek a termékek, ráadásul számos e-könyv ingyenesen is letölthető. Emellett azért is hasznos, mert ma már számos olyan könyv van, ami csak elektronikusan létezik, nyomtatott formában nem is érhető el.

Címkék:
vásárlás, karacsony, okostelefon, okosóra, tablet, műszaki cikk, olcsó okostelefonok,