Képek az ellenőrzésről: ezért állt a bál a legendás pesti cukrászdában

Pénzcentrum2015. november 15. 12:02

Sok szabálytalanságot talált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a Vári Cukrászdában, ami Budapest egyik legnépszerűbb cukrászdája, és az elmúlt években több díjat is kapott. Mutatjuk az ellenőrzés során készült képeket.

A NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága a múlt héten végzett ellenőrzést a XVI. kerületi cukrászdában és egy vele beszállítóként kapcsolatban álló curkászüzemben. Az ellenőrzés során a NÉBIH KÜI szakemberei a cukrászdában lejárt minőségmegőrzési idejű alapanyagokat (pl. aromákat), valamint higiéniai problémákat is találtak. A cukrászda működését - a feltárt szabálytalanságok miatt - a szakemberek azonnali hatállyal felfüggesztették, amit az ügyféllel a helyszínen szóban közöltek.

AAz ellenőrzés teljes lefolytatását a tulajdonos megakadályozta, a jegyzőkönyvet és a felfüggesztésről szóló határozatot a szakemberek a helyszínen nem tudták átadni. A NÉBIH munkatársai szerda délben ismételten megkísérelték a határozat személyes átadását, ami nem járt sikerrel, így a NÉBIH a határozatot postán kézbesíti

- tudta meg a Pénzcentrum a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatóságától.

A cukrászda a tevékenységét csak a feltárt hibák kijavítása és az ismételt hatósági szemle kedvező kimenetele esetén folytathatja, tulajdonosa az élelmiszerlánc-felügyeleti bírságon túlmenően a hatóság akadályoztatása miatt is bírságra számíthat.

Képek az ellenőrzésről:

1.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2.

3. 


4.

 

Címkék:
vásárlás, ellenőrzés, nébih, cukrászda,