Egy lájkot igazán megér 606 millió forint, nem?

Pénzcentrum2015. július 29. 16:50

Játssz velünk és nyerd meg a Hatoslottó 31. heti, 606 millió forintos főnyereményét. Egy filléredbe sem kerül!

Hasonlóan Ötöslottó-játékunkhoz, a Hatoslottón is közösségi lottózást szervezünk a 31. héten, amelyen ezúttal 606 millió forintot ér a telitalálat.

KATT! Lájkold Facebook-oldalunkat most!

A szelvényt mi már megvettük (gép számokkal játszottunk); neked csak annyi a dolgod, hogy legkésőbb augusztus 2-án (vasárnap) 15:30-ig megosztod az alábbi posztot, valamint a poszt hozzászólásainál megírod, mi a szerencseszámod. Tehát MEGOSZTANI és HOZZÁSZÓLNI is kell!

Loading...

Ha megütjük az e heti (31.), 606 milliós főnyereményét, azt azok között osztjuk* szét, akik mindkét fenti feltételnek eleget tettek. Ha 5-4-3 találatot érünk el, azt a Pénzcentrum szerkesztősége befekteti (mondjuk egy cukrászdában...).

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
* A nyereményt - az esetleges adókat, járulékokat, illetékeket leszámítva - egyenlő részben osztjuk szét, az 5 fős szerkesztőséget is beleértve.

Címkék:
vásárlás, lottó, hatoslottó, szerencsejáték, sorsolás, jackpot,