A telefonoddal is fizethetsz a legnagyobb nyári fesztiválokon

Pénzcentrum2015. június 19. 17:33

Idén nyáron már nincs szükség pénztárcára vagy plasztik bankkártyára a fesztiválozáshoz, hiszen MobilTárcával is lehet fizetni minden hazai készpénzmentes fesztiválon, többek között a soproni Telekom VOLT Fesztiválon, a Zamárdiban megrendezésre kerülő MasterCard Balaton Soundon, valamint az augusztusi budapesti Sziget Fesztiválon - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Telekom.

A MobilTárcával a fesztiválok teljes területén bárhol egyszerűen, biztonságosan lehet fizetni. Nincs szükség a pénztárcára, és otthon hagyható a plasztik alapú bankkártya is, a helyszínen a fizetéshez elég a mindig kezünk ügyében lévő mobiltelefonunk.

Az alkalmazás az NFC (vagyis Near Field Communications) technológiát használja, amely egy biztonságos és érintés nélküli megoldás az adatok átadására

- tehát csak azokban a készülékekben működik, amelyek NFC-sek.

Fizetéskor - beállítástól függően - nincs más teendő, mint a mobilkészülék hátoldalát a banki terminálhoz érinteni. A fizetéshez nincs szükség internetkapcsolatra, így a tranzakció nem generál forgalmat. A MobilTárca kiváltja a fesztiválkártyát is, így nem kell időt tölteni annak kiváltásával, feltöltésével, a maradék összeg visszaváltásával.

A Telekom ügyfelek által elérhető MobilTárca igénybevételéhez szükség van egy arra alkalmas okostelefonra és SIM kártyára, a Google Play Store-ból letölthető MobilTárca alkalmazásra, valamint egy OTP MasterCard Mobile PayPass virtuális bankkártyára.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Jelenleg közel 50 fajta MobilTárca-képes androidos mobilkészülék közül választhatnak az érdeklődők. Az ügyfelek meglévő SIM-kártyájukat díjmenetesen cserélhetik le bármely Telekom üzletben MobilTárca-képes SIM kártyára. OTP MasterCard Mobile PayPass virtuális bankkártya igényelhető az OTPdirekt felületen vagy bármely OTP bankfiókban.

Címkék:
utazás, fesztivál, mobiltárca, telekom,