7+1 dolog, amit biztosan tudunk az új iPhone-ról

Pénzcentrum2014. augusztus 8. 11:02

Szeptember 9-ére egy nagy felhajtással járó médiaeseményt szervez az Apple, melyen várhatóan az új iPhone 6-os készüléket mutatják majd be. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az okostelefon megjelenése előtt számos pletyka szárnyra kapott, a Pénzcentrum azokat az infókat szedte össze, amelyek (szinte) biztosak az Apple új mobiljáról.

1. Várhatóan két méretben dobják piacra az iPhone 6-ost, az egyik szinte biztosan nagyobb lesz, mint az eddigiek (4,7 colos és 5,5 colos készülékekre számítanak a szakértők).

2. iOS 8 operációs rendszer fut majd a készüléken: okosabb billentyűzet, jobb kapcsolódás az Apple készülékekhez, szolgáltatásokhoz és az iCloudhoz (tehát egyszerűbb lesz a képek feltöltése).

3. A következő iPhone már zafír bevonatot fog kapni: ez sokkal könnyebb, vékonyabb, ám ugyanakkor ellenállóbb a Gorilla Glass-nél. Törhetetlen, karcolásmentes képernyőre lehet számítani.

4. Könnyű alumínium házat kaphat a készülék.

5. A hírek szerint azonban az akkumulátor nem lesz erősebb a jelenleg is kapható modelleknél - így ugyanolyan gyakran kell majd tölteni a telefont.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

6. 13 megapixeles hátoldali kamerát kaphat a telefon - ez sokat javíthat a fényképek, videók minőségén.

7. A készülék NFC-vel (near field communication) is fel lesz szerelve, mellyel az Apple a bankkártya nélküli fizetések területen erősítene.

7+1. Szeptember 9-én, azaz egy hónap múlva mutatják be a nagyközönség számára az új készüléket, készülékeket - így a karácsony nagy slágere lehet az új iPhone.

Címkék:
vásárlás, iphone, okostelefon, mobiltelefon, telefon, iphone hírek,