Megváltozik a boltok nyitva tartása Magyarországon

Pénzcentrum2014. június 5. 14:02

Pünkösdi hosszú hétvége előtt állunk, ez pedig azt jelenti, hogy változik a boltok nyitva tartása. És nem csak hétfőn lesznek zárva az üzletek...

A Pénzcentrum.hu összesítése szerint így lesznek nyitva a boltok a következő napokban:

Június 6-án, PÉNTEKEN az üzletek a szokásos pénteki/hétköznapi nyitva tartással várják a vevőket.

Június 7-én, SZOMBATON a boltok a szombati menetrend szerint tartanak nyitva. A plázák butikjai általában este 9-kor, az élelmiszerboltok este 7-kor, 8-kor zárnak. A nagyobb hipermarketek 10-ig, 11-ig várják a vásárlókat.

Június 8-án és 9-én, VASÁRNAP és HÉTFŐN a pünkösdi ünnep miatt az üzletek zárva tartanak. Kivételt jelentenek a non-stop kisboltok, benzinkutak, cukrászdák, virágboltok.

Június 10-én, KEDDEN a boltok a szokásos hétköznapi nyitva tartással várják a vevőket. A hipermarketek általában reggel 6-kor, az élelmiszerboltok reggel 7-kor nyitnak, a plázák boltjai 10-től tartanak nyitva.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A magyar éttermek gyomorforgató trükkjei: mi van a tányéron valójában? - KATTINTS!

 

Címkék:
vásárlás, bolt, hosszú hétvége, nyitva tartás,