Tényleg itt a vége: napokon belül bezár a leghíresebb pesti piac

MTI2014. június 3. 08:30

Június 16-án kezdik meg a 40 ezer négyzetméteres józsefvárosi kínai piac kiürítését és átadását a terület tulajdonosának, a MÁV Zrt.-nek - írja a Magyar Nemzet.

A lap keddi számában emlékeztet arra, hogy a terület rendőrségi közreműködéssel történő kiürítését a Pesti Központi Kerületi Bíróság rendelte el hónapokkal ezelőtt.

KATTINTS! A pesti legenda végnapjai: búcsúzik a város legismertebb piaca

A Magyar Nemzet írásában felidézi: a végrehajtói kamara korábban arról tájékoztatta a lapot, hogy ilyen nagy volumenű kiürítésre eddig nem volt precedens.

A cikk szerint a végrehajtás lebonyolítási feltételeinek - például szállítóeszköz, szállítómunkás, raktározási kapacitás - biztosítása a vasúttársaság feladata.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
vásárlás, MÁV, józsefvárosi piac, végrehajtói kamara,