1,3 milliárd az Ötöslottó főnyereménye: mutatjuk a számokat!

Pénzcentrum2013. december 21. 08:02

Immár 13 hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye; ezen a játékhéten (51.) már 1 milliárd 331 millió forint keresi gazdáját. A Hatalmas főnyeremény természetesen a hazai szerencsevadászokat is lázba hozza; hétről hétre nő a feladott alapjátékok darabszáma. Ráadásul ma már lottózóba sem kell elmennünk, ha játszani akarunk. Nem is csoda, hogy egyre népszerűbb a Szerencsejátk Zrt. okostelefonos alkalmazása.

Mutatjuk a számokat!
A Pénzcentrum.hu ezúttal is élőben közvetíti a sorsolást. Várhatóan 19.25-re az is kiderül, elvitte-e valaki az 1 milliárd 331 millió forintos főnyereményt.

Az elmúlt héten sem volt telitalálat az Ötöslottón, így az idei év utolsó előtti szombatján már 1 331 millió forintot vihet haza az, aki kilencven számból eltalálja azt az ötöt, amit az esti sorsoláson kihúznak. A hatalmas jackpot, ahogy az lenni szokott természetesen a magyar szerencsevadászokat is megmozgatja. Hetente átlagosan nagyjából 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be a Szerencsejáték Zrt.-hez, halmozódás idején azonban hagyományosan emelkedik az értékesített darabszám.

Természetesen a legtöbben még mindig valamelyik lottózóban adják fel szelvényüket, azonban a szervezők lapunknak küldött tájékoztatása szerint egyre népszerűbb a Szerencsejátk Zrt. okostelefonos alkalmazása, az Okoslottó is. " Bár csak idén márciusban indult az alkalmazás - amelynek segítségével Ötöslottót, Hatoslottót, Skandináv lottót, Kenót és Puttót játszhatunk SMS-ben -, megjelenése óta mégis átlagban hetente már több mint 10 ezer játékot indítanak segítségével. A legtöbben Ötöslottót, illetve Puttót játszanak telefonjukon" - mondta el lapunk megkeresésére a Szerencsejáték Zrt.

Néhány adat az Okoslottóról:

  • iOs letöltések összesen: 28 486
  • Android letöltések összesen: 37 474
  • Munkamenetek átlagos hossza: 00:02:20
  • Apple store // Entertainment kategória - jelenlegi helyezés az alkalmazások között: 21.
  • Apple store legjobb helyezés: 1. (2013.03.13)
  • Google Play // Entertainment kategória - jelenlegi helyezés az alkalmazások között: 33.
  • Google Play legjobb helyezés: 5. (2013.08.04)

 

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, szerencsejáték, sorsolás, jackpot, lottómilliárdos, játékok letöltése,