Lottó-átverés Magyarországon! Ez a legújabb piramisjáték

Pénzcentrum2012. szeptember 28. 14:47

Valótlan hirdetések jelentek meg a Szerencsejáték Zrt. nevében, amelyeket többen e-mailben kaptak meg az elmúlt hetekben. Átverés, piramisjáték a közösségi lottózás.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a társaság nevében szervezett, online közösségi lottózásra csábító elektronikus levelek jelentek meg és terjednek. A körlevél állításával ellentétben a Szerencsejáték Zrt. nem szervez, soha nem is szervezett semmiféle közösségi lottózást. Mint írják, a lottóközösségek támogatása, nem fér össze Társaságuk felelős játékszervezési elveivel.

A feltehetően adat- és pénzszerzési céllal indított kezdeményezés megkárosíthatja a közösségi lottó regisztrált felhasználóit, ezért különös körültekintésre hívják fel a játékosok figyelmét.


Az elektronikus levélben leírtak alapján alapos okkal feltételezhető, hogy piramisjáték szervezéséről van szó, ezért az ügyben megteszik a szükséges jogi lépéseket.

A Szerencsejáték Zrt. a hivatalos akcióiról kizárólag saját honlapján, a SzerencseMix című kiadványában, Facebook oldalán, óráiásplakátokon és országos napilapokban tesz közzé felhívást.

Címkék:
online lottózás,