Ötöslottó, Joker: fontos változás jön!

Pénzcentrum2012. augusztus 10. 12:04

Az olimpia miatt holnap, azaz 2012 augusztus 11-én is változás lesz a Luxor, a Joker, illetve az Ötöslottó játékok sorsolási rendjében. Augusztus 20-án pedig zárva lesznek a lottózók - hívja fel a figyelmet a Szerencsejáték Zrt.

Változások az olimpia miatt

Az m1 csatornán a Szerencse Szombat (Luxor, Joker, Ötöslottó) sorsolási műsor sugárzására, illetve élő közvetítésére a megszokott, 18:30 órakor történő kezdéshez képest eltérő időpontban kerül sor. A társaság tájékoztatása szerint augusztus 11-én előreláthatólag este 8 óra után 12 perccel veszi kezdetét a 30-35 perces élő sorsolás, a Szerencse Szombat. Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy az adásidők csúszhatnak a magyar vonatkozású sportesemények miatt. A változás viszont nem érinti az említett játékok vásárlásának határidejét, a szerencsevadászok ezen a napon is a megszokott időpontokig fizethetik be játékaikat.

Az Ötöslottó, valamint a Hatoslottó várható főnyereménye a 2012. 32. játékhéten 85 millió, illetve 272 millió forint. A Jokeren ezen a játékhéten 12 millió forint keresi gazdáját. A sorsolásokat, szokásához híven, ezúttal is élőben közvetíti a Pénzcentrum.hu.


Változások az államalapítás ünnepén

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a lottózók az augusztusi ünnepnapon, 2012. augusztus 20-án, hétfőn, zárva tartanak. Az online rendszer viszont ezen a napon is elérhető. A játékosok interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon adhatják fel játékaikat. Az ünnepnapi játékok sorsolásának rendje változatlan. A Kenó sorsolási műsor pontos sugárzási időpontjáról viszont a TV2 televíziós csatorna aktuális műsorrendjéből tájékozódhatnak majd a játékosok.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: