Gyomorforgató Tesco-szendvics: csak úgy recsegett a fogai között

Pénzcentrum2012. február 2. 17:36

Legszebb öröm a műköröm, mert nincs benne irigység - tartja a régi mondás. Valószínűleg nem ez a véleménye annak a brit nőnek, aki - saját bevallása szerint- egy Tesco-szendvicsbe harapva egy elszíneződött műkörömre bukkant.

A Daily Mail című napilap beszámolója szerint a 29 éves Katie Sellers egy előrecsomagolt, füstölt lazacos-krémsajtos Tesco Finest szendvicset vásárolt az áruházlánc egyik cornwalli üzletében, 2 font 40 pennyért (850 forint). A hölgy másnap szerette volna elfogyasztani az ínycsiklandozó készételt, amikor meglepő dolgot tapasztalt.

"Úgy éreztem, valami apró, éles tárgy került a számba. Csak úgy recsegett a fogaim között." - nyilatkozta a lapnak a nő. "Kihúztam, és döbbenten láttam, hogy egy piszkos, elszíneződött műköröm volt az. Szó szerint rosszul lettem a látványtól. Azt gondoltam, hogy azok, akik csomagolják ezeket a szendvicseket, kesztyűben dolgoznak, és nem hordanak műkörmöt. Nem hiszem, hogy valaha vásárolok még előrecsomagolt szendvicset"- mondta a nő, aki betette a rejtélyes műkörmöt egy zacskóba, és elküldte azt a Tesco központjába. Az eset még január 22-én történt, a választ azóta is várja.


A Daily Mail-nek a Tesco megerősítette, hogy már vizsgálják az ügyet. Az áruházlánc egyik szóvivője szerint kiemelt fontosságú számukra, hogy az általuk forgalmazott élelmiszer minősége a lehető legmagasabb szintű legyen. Saját gyártású és más beszállítói forrásból értékesített termékeiknél egyaránt kiemelt figyelmet fordítanak arra, nehogy valamilyen idegen eredetű tárgy kerüljön az élelmiszerekbe.

Címkék: