A Sziget ismét Európa legjobbjai között lehet

MTI2011. október 25. 14:34

A Sziget ismét versenyben van az Európa legjobb nagyfesztiválja címért a European Festival Awards közönségszavazásán.

A Sziget szervezői jubileumi fesztiválra készülnek: 2012. augusztus 6-tól immár huszadik alkalommal rendezik meg az egyhetes - jövőre ismét két bemelegítő koncertnapból és öt fesztiválnapból álló - programsorozatot - emelte ki a Sziget sajtóirodája az MTI-hez kedden eljuttatott közleményben.

Emlékeztetnek arra, hogy 1993 óta már számos díjat és elismerést kapott nemzetközi szinten is a fesztivál. A legjobb európai nagyfesztiválok versenyében évek óta az első tíz között szerepel, de több szaklap és szervezet sorolta már rövidebb listákra is.

Vető Viktória sajtófőnök szerint a legjobb európai nagyfesztivál díja nemcsak a közönség részéről jelentene jóleső elismerést a szervezők számára, de a nemzetközi sztárok figyelmét is még jobban felkeltené a fesztivál iránt.

A European Festival Awards legtöbb díját idén is a közönség szavazatai alapján ítélik oda. A fesztivállátogatók az eu.festivalawards.com/vote oldalon regisztrációt követően adhatják le voksaikat.

A Sziget a szavazáson 25 másik európai fesztivállal verseng, köztük olyanokkal, mint a szerbiai Exit, a németországi Hurricane, a dániai Roskilde, a belgiumi Rock Werchter vagy az írországi Oxegen.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A december 6-ig tartó voksoláson a közönség olyan kategóriákban adhatja még le szavazatát, mint a legjobb közepes és kisfesztivál, a legjobb új fesztivál, a legjobb, zárt térben megrendezett fesztivál, a legjobb előadói felhozatal, fő fellépő, újonc előadó vagy "fesztiválhimnusz".

 

Címkék: