Kiderült: ennyibe fog kerülni itthon az új iPhone

Pénzcentrum2011. október 21. 00:01

Október 28-tól Magyarországon is megkezdi az iPhone 4S forgalmazását a T-Mobile.

Az iPhone 4S elsőként október 28-án 0 órától Budapesten a Westend bevásárlóközpontban, valamint 3 vidéki helyszínen, Győrben, Pécsett és Szegeden a helyi Árkád bevásárlóközpontok T-Pontjaiban, illetve a T-Mobile webáruházában lesz elérhető. A T-Mobile weboldalán feltüntetett további iPhone értékesítő üzletekben október 28-án a normál nyitva tartási időponttól kezdve vásárolható meg az új készülék. Az iPhone 4S modellek október 21-től előrendelhetőek a T-Mobile webáruházában.

Az iPhone 4S 16 GB-os modell 19 900 forinttól, a 32 GB-os verzió 49 900 forinttól, a 64 GB-os készülék pedig 69 900 forinttól lesz elérhető ikon600 vagy MédiaMánia XL díjcsomag vásárlása esetén.

Az iPhone 4S főbb jellemzői közé tartozik a kétmagos A5 processzor, amely maximum kétszer gyorsabb teljesítménnyel és hétszer gyorsabb grafikai megjelenítéssel bír. Továbbá a 8 megapixeles kamera, a továbbfejlesztett optika és a beépített szerkesztés, mi több, 1080p HD videófelvétel rögzíthető.

Az iPhone 4S az iOS 5-tel kerül forgalomba, ez a korábbihoz képest több mint 200 új funkciót kínál, beleértve az értesítési központot, az emlékeztetőket és a Twitter integrációt. Az iCloud szolgáltatás lehetővé teszi a fényképek és dokumentumok kényelmes és egyszerű tárolását, és vezeték nélkül továbbítja azokat a kívánt eszközökre.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: