90 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz: itt az újdonság

Pénzcentrum2011. október 4. 17:15

A közösségi vásárlás terén erősít a Bookline, az elsősorban kulturális/szórakoztató szolgáltatások kedvezményes értékesítésére épülő liners.hu-t a múlt héten indította el Magyarország legnagyobb online áruháza.

A Habostortával stratégiai együttműködésben létrejött oldal a két partner erősségeire építve lép be az egyre bővülő közösségi vásárlás piacterére: A Bookline, mint alapító több mint félmilliós felhasználói bázisára és a Habostorta, mint működtető értékesítői tapasztalatára épülőLiners.hu alapítójának a neve a garancia arra, hogy a felhasználók magas színvonalú és megbízható ajánlatokkal találkozhatnak majd.

A Liners.hu minden héten olyan akciós szolgáltatásokat kínál regisztrált felhasználói számára, amelyeket megehet, megihat, megvehet, felhasználhat saját városában vagy országosan. Ezért érdemes gyakran keresni a oldalt, ha vacsorázni, koncertre, kiállításra vagy színházba mennél, de akkor is, ha utaznál, pihennél, sportolnál vagy megszépülnél.

A szolgáltatóktól ilyen nagymértékű engedmény csak abban az esetben kapható, ha biztosítják számukra az általuk meghatározott minimális számú vásárlót. Ezért fontos a közösség ereje, mert együtt a lehető legnagyobb kedvezményt lehet elérni.


"Nem célunk hogy kizárólag az árban versenyezzünk a piac többi szereplőjével- emelte ki Starcz Ákos a Bookline vezérigazgatója - ehelyett arra koncentrálunk hogy a Liners.hu felhasználói olyan előszűrt és magas színvonalú szolgáltatásokhoz juthassanak hozzá kedvező áron, amit a termékek értékesítése területén már megszokhattak tőlünk: elsősorban a kultúra, szórakozás, utazás és wellness-szolgáltatások köréhez kapcsolódó, magas kedvezményt nyújtó ajánlatokra koncentrálunk."

A Liners.hu a Bookline-tól független saját weboldalon fut, ám a Bookline meglévő felhasználóinak nem szükséges újra regisztrálniuk mivel korábbi felhasználói jelszavukkal az új szolgáltatást is rögtön igénybe tudják venni. Ez azonban nem egy zártkörű szolgáltatás, bár alapvetően a Bookline felhasználóinak igényei szerint került kialakításra, bárki számára nyitott az oldal és egy egyszerű regisztrációval azonnal igénybe is vehető. A Liners akciói 5-6 naponta változnak, a kedvezmények a 30 %-tól indulnak és akár a 90%-ig is terjedhetnek, budapesti és vidéki szolgáltatásokat egyaránt kínálva.

Címkék: