Pornóbotrány a Cora-ban: a vevőknek is tátva maradt a szájuk

Pénzcentrum2011. szeptember 8. 11:07

Filmbe illő jelenetek zajlottak vasárnap délután a budakalászi Cora áruházban. Egy, a hipermarketben kihelyezett televízió képernyőjén ugyanis Buday Péter mesterszakács helyett pikáns képsorok jelentek meg

A budakalászi Cora recepteket kínáló automatáján Buday Péter mesterszakács műsora helyett pornófilm jelent meg a képernyőn. A vasárnap délután történt esetnek több szemtanúja is volt - értesült a Bors.

"Valaki beavatkozott a számítógépes hálózatba és átállította egy külső internetes forrásra. Az esetet kivizsgáltuk és a rendszert fokozott védelemmel láttuk el" - nyilatkozta az esettel kapcsolatban Tóth Katalin, az áruház PR munkatársa. A szükséges jogi lépéseket megtette az áruházlánc.

Kísérteties hasonlóság

A budakalászi botrányhoz kísértetiesen hasonló eset történt néhány éve Nagy-Britanniában is. 2009 márciusában az egyik brit Tesco áruház műszaki osztályán gyanútlanul sétálgató vásárlók megdöbbentek, amikor a polcokra kihelyezett televízió készülékeken futó adás egyik pillanatról a másikra egy pornófilmre váltott át. Az üzletlánc akkor vizsgálatot indított az eset kiderítésére, azt sem zárták ki, hogy az egyik alkalmazott csínytevése okozhatta a botrányt.

 

Címkék: