Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten + fontos közlemény

Pénzcentrum2011. április 23. 20:40

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait. Ezen a héten nem volt telitalálat, így a főnyeremény a jövő héten már az egymilliárd forintot is meghaladja.

Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. játékhéten a következők:
1, 19, 34, 51, 67

Nyeremények:

Ezen a héten 5 találatos szelvény nem volt;
a 4 találatosokra egyenként: 921 500  ;
a 3 találatosokra egyenként: 14 975;
míg a 2 találatosokra egyenként 1 120 forintot fizetnek.

Az Ötöslottó jövő heti várható főnyereménye 1 105 millió forint.

Jokerszám:
336278
A Jokeren ezen a héten egy telitalálat volt, nyereménye 68 907 840 forint. A Joker jövő heti várható főnyereménye 12 millió forint.


Lottózók, figyelem! Fontos változások a következő napokban

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a húsvéti ünnepnapokon - 2011. április 24-én, vasárnap és április 25-én, hétfőn - a társaság saját lottózói zárva tartanak.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található közlemény szerint a nyitva tartó értékesítőhelyeken (pl. benzinkutak, szórakozóhelyek, stb.), valamint interneten, telefonon, SMS-ben és OTP ATM-eken keresztül a szokott módon lehet majd játékot feladni. Az adott napi játékok és fogadások sorsolásának, pályázásának rendje változatlan.

 

Címkék: