Deichmann: 10 új üzlet Magyarországon

Pénzcentrum2011. április 17. 20:02

Pozícióinak erősítésére készül a hazánkban és Európában is piacvezető Deichmann-csoport: 243 új üzlet nyílik, ebből 10 Magyarországon.

További terjeszkedést tervez a Deichmann-csoport világszerte, így hazánkban is - többek között ez derült ki a cég sajtótájékoztatóján. Az új üzlet átadása kapcsán tartott rendezvényen kiderült: a cégcsoportot egyáltalán nem viselte meg a pénzügyi válság.

"Magyarországon piacvezetőként 2006 óta vagyunk jelen, és ezalatt az öt év alatt rendkívül dinamikus fejlődésen mentünk át" - mondta Czeczeli Tamás, a Deichmann Magyarország Kft. ügyvezetője. "Ebben az időszakban megháromszoroztuk az üzleteink, és megdupláztuk az alkalmazottaink számát. Ez utóbbi statisztika az idei terveinket tekintve, az év végére még 10%-kal nőni is fog."

A cég kimutatásaiból kiderül: a forgalom folyamatosan nőtt, a 2006-os 7,8 milliárdos forgalom 2011-ben elérte a 19,99 milliárd forintot. A Deichmann-csoport vezetői Magyarországon mintegy 120 potenciálisan működtethető üzletszámot képzelnek el, amelynek jelenleg még alig több, mint a fele működik.

Világszerte 243 új üzlet megnyitását tervezik: a Deichmann-csoport 3,93 milliárd eurós összbevételével az egyik legjelentősebb cipő-kiskereskedelmi lánc világszinten: tavaly 152 millió pár cipőt adtak el összesen.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: