Itt vásárolhatsz OTP Cafetéria kártyáddal

Pénzcentrum2011. február 28. 16:17

Alig egy év alatt több mint duplájára emelkedett az OTP Pénztárszolgáltató által bevezetett plasztikkártya birtokosok száma. Így a társaság által 2008-ban bevezetett OTP Cafetéria kártya birtokosok száma mára elérte az 50 ezret. A nagyszámú elektronikus utalványfelhasználó igényeit a hipermarketek mellett országszerte több mint 6000 elfogadóhely igyekszik kielégíteni: ezek között megtalálhatóak éttermek és ételfutár szolgáltatások is.

A társaság a kártya 2008-as bevezetésével azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan megoldást biztosítson ügyfelei számára, amelynek segítségével hat különböző Cafetéria elemet egy kártyával lehet kényelmesen és egyszerűen igénybe venni, akár a szokásos 12 hónap helyett 24 hónapon keresztül.

A kezdeményezés sikerét jól tükrözi az a tény, hogy alig egy év alatt több mint duplájára emelkedett azon ügyfelek száma, akik a kártya segítségével mindig annyit fizethetnek, amennyi a vásárlás pontos költsége volt. Ráadásul a munkavállalók már több mint 6000 elfogadóhelyen élvezhetik a plasztikkártya nyújtotta előnyöket.

A kedvező fogadtatást támasztja alá az is, hogy a folyamatosan bővülő elfogadóhelyi listán már a legkülönfélébb szolgáltatásokat nyújtó üzletek is megtalálhatóak: az egyes Cafetéria juttatásokat le lehet vásárolni sportszeráruházakban, gyógyszertárakban, éttermekben, ruházati boltokban vagy akár egy bútorüzletben is. Továbbá a hordozható POS rendszereknek köszönhetően már számos ételfutár is lehetővé tette a Cafetéria kártyás fizetést.

"Két évvel ezelőtt azért indítottuk útjára a Cafetéria kártyás rendszert, hogy egyfelől a munkáltatók számára egyszerűbbé, gyorsabbá és követhetőbbé tegyük a különböző Cafetéria juttatások folyósítását, másfelől pedig egy olyan megoldást szerettünk volna biztosítani a munkavállalók részére, amely lehetővé teszi a juttatások hatékony és akár két éves felhasználhatóságát is. Örömmel látjuk, hogy kezdeményezésünk valóban kedvező fogadtatásra talált, hiszen mind az elfogadóhelyek, mind pedig a kártyát biztosító munkáltatók száma folyamatosan növekszik."- mondta Róth Lajos, a társaság vezérigazgatója.

A bankkártyák elvén működő rendszer munkáltatói népszerűségének oka az, hogy nagyon kevés adminisztrációt igényel, mivel nem szükséges havonta tárolni és kiosztani a juttatásokat, mert elektronikus utalás útján érkeznek meg a munkavállalók kártyáira. Így azt a munkaerőforrást, amit eddig erre szántak most más, hasznosabb célokra lehet átcsoportosítani.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Cafetéria kártya elfogadóhelyek számának, és az ezáltal igénybe vehető szolgáltatások körének folyamatos bővülésével, valamint az egyre gyorsabb és hatékonyabb POS-termináloknak köszönhetően az elkövetkezendő időszakban a kártyabirtokosok száma várhatóan még tovább növekedhet.

 

Címkék: