Videó: pucéran rohamozták meg a boltokat! Az olcsóságért bármit

Pénzcentrum2011. január 3. 15:02

Fiatal divatőrültek még a ruhájuktól is hajlandóak voltak megszabadulni, hogy bekerüljenek abba a száz szerencsés kiválasztott közé, akiket az egyik spanyolországi székhelyű divatáruház lánc a "Vetkőzzön le és mi felöltöztetjük" névre keresztelt kampány keretében ingyen ruhához juttatott. A hálózat más országokban is szervezett hasonló akciókat a téli ünnepek idején.

A fiatal akcióvadászok - dacolva a hideg időjárással és a bámészkodók pillantásaival - alig várták, hogy végre bebocsájtást nyerjenek a lisszaboni Desigual ruhaboltba és ott végre hozzájuthassanak az akció keretében ígért alsó- és felsőruházati cikkekhez.

A legtöbb, fehérneműben a bolt előtt vacorgó divatőrült csak több óra várakozás után jutott be a boltba, azonban a legtöbbjük még így sem bánta meg hogy részt vett az akcióban. A megkérdezettek elmondása szerint, legtöbbjük egyébként nem engedhetné meg magának a drága ruhákat, viszont így volt lehetőségük az áhított ruhadarabok megszerzésére.


Beatriz Almeida portugál reklámszakember elmondása szerint a kezdeményezéssel elsősorban az volt a Desigual célja, hogy egy új és mindenképp eredeti reklámkampányt indítsanak útjára, ami minden eddiginél jobban felhívja a figyelmet az elsősorban Spanyolországban és Portugáliában (valamint számos más nyugat-európai országban) található divatáruház láncra. Azok is kedvezményben részesültek, akik nem fértek bele az első száz szerencsés közé, ők ötven százalékkal olcsóbban juthattak hozzá a vállalat termékeihez.

Címkék: