Ötöslottó: fontos változás + a friss nyerőszámok

Pénzcentrum2010. szeptember 25. 17:02

2010. október 3-ától lehetővé teszik az Ötöslottón, Hatoslottón, Jokeren, Luxoron, Totón és Góltotón elért kisnyeremények korábbi kifizetését - tájékoztatta lapunkat a Szerencsejáték Zrt.

A 200 ezer forintot el nem érő ún. kisnyereményeket bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyen fel lehet venni készpénzben, függetlenül attól, hogy a nyertes ott játszott vagy másutt. A nyereményfelvétel legkorábbi időpontja - egyes játékok kivételével jelenleg a sorsolást követő második munkanap. (Példának okáért a hétvégi lottók, a Luxor, a Joker esetében - ha az nem munkaszüneti nap - kedd.)

A Szerencsejáték Zrt. a játékosok, fogadók érdekeit szem előtt tartva 2010. október 3-ától lehetővé teszi az Ötöslottón, Hatoslottón, Jokeren, Luxoron, Totón és Góltotón elért kisnyeremények korábbi kifizetését. Ezeket már a húzást követő napon (pl. az Ötöslottón elért háromtalálatos nyereményt akár vasárnap is), illetve a totófogadási ajánlat legkésőbb befejeződő mérkőzésének másnapján felvehetik a nyitva tartó értékesítőhelyeken.

Az Ötöslottó 38. heti nyerőszámaiért kattints ide!


Sok pénz van a Bajnokok Ligájában

Sokat hallani, olvasni arról, hogy a Bajnokok Ligája milyen irdatlan pénzmennyiséget mozgat meg, valóságos vagyont hoz a csoportkörbe bejutó, s ott jól szereplő, majd továbblépő együtteseknek. Abból a szempontból is igaz azonban a BL = sok pénz tétel, hogy a tippmixelők ilyenkor az átlagosnál jóval több fogadást, s lényegesen nagyobb tétösszegben kötnek. A 37. héten például 126 ezren fogadtak a Bayern München-Roma mérkőzésre, s közel 92 milliót "kockáztattak" a Barcelona gálaelőadására a Panathinaikosz ellenében. A (s ez esetben idézőjel nélküli) kockáztatott tét a szigetországi derbin (MU-Rangers) is meghaladta 90 milliót. Százezer fölött volt a fogadásszám a Zilina-Chelsea (110 ezer), a Barcelona-Panathinaikosz (107 ezer), a Real Madrid-Ajax (106 ezer) és a Manchester United-Rangers (103 ezer) találkozók esetében.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Nemcsak tettek a közös kasszába, hanem abból bőségesen vettek is ki a fogadók. Legtöbbet, szinte fillérre ugyanannyit: 96,2 milliót a müncheniek Roma és a zsolnaiak Chelsea elleni összecsapását követően. Jól fizetett az Arsenal-Braga (92 millió), a Milan-Auxerre (85 millió) és a Real Madrid-Ajax (80 millió forint) mérkőzéseken kialakult végeredmény is.

Természetesen, mint mindig, most is akadtak meglepetések. A vaskosabbak közül is élre kívánkozik, hogy Man. United nem bírt el a skótokkal. A manchesteri 0-0 lesújtó következménye, hogy 43 ezer 406 szelvényből csupán 1663 tartalmazott jó tippet. Amit a Milan és a Bayern az egyik kezével adott (a BL-ben), azt a másikkal elvette a hazai bajnokságban. Előbbi a Cataniával, utóbbi a Köln együttesével ikszelt otthoni környezetben, s így az ACM 50 ezerből 1633, a BM 48 ezerből 1723 fogadó szelvényét annulálta.

A magyar érdekeltségű események népszerűségi listáját a Debrecen-Metalist Harkiv EL csoportmérkőzés vezeti, 43 és fél ezren fogadtak, közülük 17 ezren sikerrel. A "nagy bukta" kategóriában viszont az FTC került az "élre", miután (újabb) kínos vereséget szenvedett, ezúttal az Üllői úton a Siófoktól kapott ki 2-1-re. 31 ezernél is többen tippeltek, s alig ötszázan jól.

Címkék: