Viagrát árul a Tesco! Lankadó érdeklődés, emelkedő forgalom

Pénzcentrum2010. szeptember 21. 05:20

Az áruházlánc becslése szerint brit férfiak millióinak szerelmi életét dobhatja fel az üzletek gyógyszertáraiban recept nélkül kapható készítmény. A kék tablettákat nyolc darabos kiszerelésben 52 fontért kínálják, miközben a konkurenciánál 55 fontba kerül a négyes csomag.

A multi közleménye szerint a termék szeptember 27-től országszerte 300 áruházban lesz elérhető a 40 és 65 év közötti férfiak számára. Az érdeklődőknek a vásárlás előtt ki kell majd tölteni egy nyomtatványt és át kell esni egy vérnyomás- és koleszterinszint-mérést tartalmazó szűrővizsgálaton.

Az áruházak gyógyszertáraiban dolgozó alkalmazottak egy gyorstalpaló képzésen vesznek részt, ahol az orvosi megközelítés mellett arra is felkészítik őket, hogy miként kell bánni a félénk, ideges és bizonytalan vásárlókkal, valamint hogyan kell kezelni a túl magabiztos érdeklődőket.

Kék tabletta, fekete pénz

Az áruházlánc lépésével várhatóan piacot veszítenek a gyógyszerhamisítók. Idén nyáron Dubajban egy közel hétmillió hamis pirulát tartalmazó szállítmányt kapcsoltak le a hatóságok. A gyártó szerint azonban ez a fogás is csak a jéghegy csúcsa lehetett.

Az oktatók különböző helyzeteket szimulálnak, az eladóknak számos eshetőségre fel kell készülniük. Lesz olyan vásárló, aki alig találva a szavakat elmondja majd, hogy segítségre szorul, mert már nem képes arra, amire régen, ugyanakkor bizonyára lesznek olyanok is, akik csúnya szavakat használnak és közönségesen viselkednek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az áruházlánc jelentős érdeklődésre számít egyrészt a kedvező árnak köszönhetően, másrész azért, mert becslések szerint a szigetországban 2,3 millió férfit érint a probléma.

Címkék: