Hoppá! Budapest a TOP 10-ben!

Pénzcentrum2009. december 20. 10:02

Ismét jelentős elismerést kapott a magyar főváros: egy neves nemzetközi turisztikai magazin beválasztotta 2010 TOP 10 turisztikai desztinációja közé.

A Magyar Turizmus Zrt. New York-i külképviseletének közreműködésében, a Sherman's Travel Magazin beválasztotta Budapestet a 2010-es Top10 úti cél közé.

A 250.000 példányban terjesztett magazin féloldalas cikk kíséretében jelentette meg a toplistát. A magazin internetes oldalán kiemelik, hogy Budapest ár-érték arányát tekintve kedvezőbb, mint Prága, továbbá, hogy 2010 a Fesztiválok Éve lesz a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében.

 

Emlékezetes, szeptemberben a legnagyobb svéd utazási iroda-hálózat, a TICKET, publikálta a nyári-őszi nagyvárosi úti célok eladási toplistáit, amely szerint az amerikai nagyvárosok visszaestek, a nyertesek pedig Barcelona, Budapest és Prága lettek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A két közép-európai főváros esetében a közlemény a közelség mellett a jó légi összeköttetéseket, a kulturális kínálatot és a versenyképes színvonalú és árú szolgáltatásokat emeli ki mint fő vonzerőt. Az értékesítési toplistán Budapest a 9. helyre jött fel, megelőzve a 10. helyezett Prágát.

Budapest a Norwegian fapados légitársaság augusztus-szeptemberi jubileumi kampányának eddigi eredményéről közölt toplistáján is jól teljesített.

Címkék: