2,5 millió nélkül el sem indul otthonról a celeb

Pénzcentrum2009. december 5. 14:00

Sokan felkapták a fejüket, amikor Curtis Jackson (ismertebb nevén 50 Cent) egy televíziós show-műsorban arról beszélt, hogy a farzsebében mindig tart magánál vagy 25 ezer dollárt. A fanyalgók szerint a rappert át lehetne keresztelni 2,5 millió Cent-nek.

A kétes múltú rapper imádja a készpénzt, elmondása szerint indulás előtt otthon jól megtömi a zsebeit százasokkal. Így egyrészt nem érheti meglepetés, ha valami megtetszik neki és meg akarja vásárolni, másrészt önbizalmat ad és arra emlékezteti, hogy ő egy gazdag ember (ez nem mindig volt így). 


Curtis Jackson alias 50 Cent

"Egy köteg kápé mindig van nálam arra az esetre, ha bármi közbejönne" - mondta 50 Cent Tyra Banks televíziós show-műsorában. A korábbi modell megtapogatta a rapper zsebeit, aki bizonyítékul előhúzott egy marék készpénzt.

A 34 éves zenész elárulta, hogy szabadabbnak érzi magát a készpénz által. Ma már bármikor bármit megvehet, ami megtetszik neki, véget ért a "window shopper" korszak, amikor csak nyálcsorgatva állt a kirakatok előtt, de semmire nem volt pénze.

50 Cent azt is elárulta, hogy azzal kíván véget vetni a volt barátnőjével hat éve tartó háborúskodásnak, hogy meghívta a hölgyet a most készülő videoklipjébe szereplőnek.

Címkék: