Szexbotrány a királyi palotában: a kamerák is előkerültek

Pénzcentrum2009. május 1. 08:02

Egy meglehetősen ittas pár nemi életet él a Windsori Királyi Kastély falainál. Japán turisták lelkesen filmezték az esetet, de az őröknek 20 perc kellet, míg sikerült véget vetni a kínos incidensnek.

II. Erzsébet brit uralkodó a napokban épp a Windsori kastélyban tartózkodott, amikor egy párocska fényes nappal szeretkezni kezdett az épület kerítésénél. A hírek szerint a fiatalok meglehetősen ittasak voltak.

A párt perceken belül turisták csoportja vette körül, köztük többen fotóztak és videóztak. Még -mint a filmekben- egy japán csoport is megjelent- az elmaradhatatlan kamerákkal együtt. A látványt nem csak a környékbeli luxusszállodák lakói csodálták, hanem állítólag a királyi palota több ablakából is kíváncsi tekintetek kandikáltak ki.

A szerelmeseket -akik még a "Fűre lépni tilos!" táblát sem vették figyelembe- mintegy 20 perc után sikerült eltávolítani a helyszínről. Az éjszakát a közeli rendőrőrsön töltötték. Állítólag másnap maguk sem hitték el, hogy mit tettek bódult állapotukban.

Azt egyelőre nem tudni, hogy maga II. Erzsébet, vagy az uralkodócsalád bármely tagja látta-e az esetet. A hírek szerint az uralkodó lakosztálya az épületegyüttes másik részén található.

Címkék: