110 ezer forintos jegyek Madonna budapesti koncertjére

Pénzcentrum2009. február 12. 13:30

Augusztus 22-én, a Kincsem parkban kerül megrendezésre az első magyarországi Madonna-koncert. A világ legismertebb énekesnőjének showjára különleges jegyárak is dukálnak: akár 110 ezer forintos áron is vehetünk belépőket. 


Madonna "Sticky and Sweet" ("Ragadós és Édes")- turnéjának budapesti állomására február 20-án reggel 10 órától lehet majd kapni a jegyeket a Ticketpro országos hálózatában, de az énekesnő internetes rajongói oldalának tagjai már február 17-től hozzáférhetnek a belépőkhöz. Háromfajta állójegy lesz, amelyek egyenként 30 ezer, 22 ezer 500, illetve 15 ezer forintba kerülnek.

Ugyanakkor a szervezők a legjobb ülőhelyekre VIP- jegyeket is forgalomba hoznak, amelyekhez prémium szolgáltatások -külön parkolóhely, állófogadás, exkluzív ajándék- járnak. Ezeket a jegyeket 110 ezer forintért kínálják, de a várakozások szerint a többi belépőhöz hasonlóan néhány óra alatt elkelnek majd. 

Sticky & Sweet 2009-es turné már meghirdetett állomásaira Londonban és Manchesterben percek alatt keltek el a jegyek és kitűzték a második koncertek időpontját is. Belgiumban egy nap alatt adták el a 70.000 db jegyet, Osloban mindössze fél óra kellett a teltházhoz, Finnország pedig történelmet ír az eddigi legnagyobb rendezvényével, 76 ezer fő részvételével. 2008-ban rekordösszeget, 281 millió dollárt hozott a konyhára Madonna 17 országot érintő koncertturnéja. A látványos műsor a popdíva legutóbbi, "Hard Candy" albumának dalaira épült, és 58 városban több mint 2,3 millió néző volt kíváncsi a showra.

Címkék: