Ekkora a baj Schobert Norbinál? Komoly átalakulás jöhet a cégénél

Pénzcentrum2022. december 14. 11:16

Sürgősségi partnertalálkozót hívott össze Schobert Norbert, ahol bejelentette, hogy az egészségi állapotában bekövetkezett változások hatására a Norbi Update Zrt. operatív működésébe szakmai és pénzügyi partnert von be.

Sürgősségi partnertalálkozót hívott össze Schobert Norbert a Norbi Update Zrt. franchise-partnereinek, miután a cég bolthálózatai az ellehetetlenülés határára sodródtak, és sorra húzzák le a rolót. A találkozón Schobert bejelentette, hogy az egészségi állapotában bekövetkezett változások hatására a Norbi Update Zrt. operatív működésébe szakmai és pénzügyi partnert von be.

A találkozóról hírlevélben is tájékoztatást adtak az eseményen részt venni nem tudó franchise-partnereiknek. Ebben arról írnak, hogy a fitneszguru a termékfejlesztéssel foglalkozik a jövőben, a marketinget a felesége, Rubint Réka viszi tovább, míg az operatív működést egy új szakmai stábra bízzák. Az új partnerről a hírlevélben azt közölték, hogy a VIV Csoporthoz tartozó egyik cég lesz, míg magán az eseményen Fazekas Zoltánt mutatta be Schobert a Norbi Update megmentőjeként- írta a 24.hu, hozzátették, hogy az üzleteket működtető franchise-partnereknek új szerződéseket kell kötniük, de a Norbi Update helyett egy új céggel, miután a hírlevélben az áll:

A cég operatív felépítése elkezdődött, amint a teljes struktúra készen áll, tájékoztatni fogunk Titeket.

Korábban a Telex is írt arról, hogy a Norbi Update-üzlethálózat egyre több tagja húzza le a rolót az elmúlt napokban, illetve hogy a norbi.hu oldalon lévő webshop is szünetel, a még nyitva tartó üzletekben pedig az elmúlt napokban, hetekben ellátási gondok adódtak, és nem érik el azokat az embereket, akik választ tudnának adni a fennakadások okaira.

Címkék:
cég, franchise, ellátás, bezárás, update norbi, norbi,