Elképesztő siker a magyar közösségi finanszírozásban: újabb világra szóló ötlet futott be

Pénzcentrum2022. november 15. 16:32

Korábban már megírtuk, hogy az Urilcard - a TE digitális névjegykártyád a Brancs Közösség felületét választotta arra, hogy elindítsa legújabb eszközét a UC Tag-et, ami mára már túl is lépte a kiállított célt. Így most már biztosan megvalósul a projekt!

A UC Tag egy korong, amit csak fel kell ragasztanod a telefonodra és annak segítségével máris megoszthatod profilodat a Te összes elérhetőségeddel bárhol bárkivel. Így bárki telefonjában egyetlen érintéssel menthetővé válik a névjegyed, tartalmazva minden fontos információt és linket rólad, amit meg szeretnél osztani. 

Az Urilcard 2020 végén lépett piacra digitális névjegykártyaként, és azóta számos mérföldkövön van túl. A startup első éve a folyamatos piackutatás jegyében telt, hogy megismerjék a felhasználók szokásait és igényeit, melyet követően a Cápák közöttben is debütált termékükkel a digitális névjegykártyával. Az Urilcard a kapcsolatépítést és papíralapú névjegykártyákat szeretné digitalizálni, melyet mára már 1500+ partner használ. 

Az Urilcard egy formabontó megoldást választott azzal, hogy legújabb terméküket egy közösségi finanszírozású felületen indította el a piacon. A vállalat vezetője, Sebestyén S. Drabant úgy gondolja, a közösségi finanszírozással egy abszolút “gamechanger” megoldást választott arra, hogy validálják terméküket a piacon. 

Nincs még egy olyan megoldás a piacon, ahol a termék validálása mellett még pénzt is tud keresni egy cég. Úgy gondolom, hogy ez egy egy abszolút “gamechanger” megoldás a cégek számára, hogy validálják terméküket a piacon

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– tette hozzá az ügyvezető.

Mi is Az Urilcard?

Az Urilcard egy digitális, fenntartható megoldás a papíralapú névjegykártyák okozta problémára. Urilcard-nak köszönhetően lehetőségünk van megadni az összes elérhetőségünket egy helyen, amit egyetlen érintéssel, üzenettel továbbítani tudunk bárkinek a telefonjára és ezt a másik fél egy gombnyomással el tudja menteni a telefonja névjegyzékébe, keresőoptimalizáltan. Nincs többet elfelejtett kontakt, minden információ, amit felviszel a névjegyedbe azt a rendszer automatikusan kulcsszavazza. Így bárki akivel megosztottad a kontaktodat könnyedén rád talál majd a névjegyzékében, akár a foglalkozásodra keres rá, akár a cégre, ahol dolgozol. Marketinges Anikó, fodrász Laci, a te kontaktod ennél profibban lesz elmentve.

Címkék:
vállalkozás, digitális, vállalat, siker, közösségi finanszírozás, brancs, brancs közösség, crowdfunding,