Hatalmas mérföldkő előtt a magyar tech-fenegyerek: sokan már csak így mutatkoznak be (x)

Pénzcentrum2022. október 26. 18:32

2020 végén lépett piacra az Urilcard digitális névjegykártya és azóta számos mérföldövön van túl. A startup első éve a folyamatos piackutatás jegyében telt, hogy megismerjék a felhasználók szokásait és igényeit, melyet követően a Cápák között is debütált termékükkel a digitális névjegykártyával. Az Urilcard a kapcsolatépítést és papíralapú névjegykártyákat szeretné digitalizálni, melyet mára már 1000+ partner használ. 

Jön a mobilos névjegykártya, a UC Tag, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi a névjegyed megosztását
Az Urilcard most elérkezett következő mérföldkövéhez, ugyanis elindítja legújabb eszközét a UC Tag-et, és ehhez a Brancs Közösség felületét választotta. 
A UC Tag egy korong, amit csak fel kell ragasztanod a telefonodra és annak segítségével máris megoszthatod profilodat a Te összes elérhetőségeddel bárhol bárkivel. Így bárki telefonjában egyetlen érintéssel menthetővé válik a névjegyed, tartalmazva minden fontos információt és linket rólad, amit meg szeretnél osztani. 

brancskozosseg.hu az első magyar közösségi piactér a Kickstarter-hez és Indiegogo-hoz hasonlóan platformot nyújt kivételes ötletek, termékek közösségi finanszírozásához. Az online piactéren indult el a kampány, amelyen megvalósulhat az Urilcard legújabb eszközének piacra lépése. 

Az Urilcard egy formabontó megoldást választott azzal, hogy legújabb terméküket egy közösségi finanszírozású felületen indítja el a piacon. A vállalat vezetője, Sebestyén S. Drabant úgy gondolja, a közösségi finanszírozással egy abszolút “gamechanger” megoldást választott arra, hogy validálják terméküket a piacon. 

Nincs még egy olyan megoldás a piacon, ahol a termék validálása mellett még pénzt is tud keresni egy cég. Úgy gondolom, hogy ez egy egy abszolút “gamechanger” megoldás a cégek számára, hogy validálják terméküket a piacon

– tette hozzá az ügyvezető.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Mi is Az Urilcard?

Az Urilcard egy digitális, fenntartható megoldás a papíralapú névjegykártyák okozta problémára. Urilcard-nak köszönhetően lehetőségünk van megadni az összes elérhetőségünket egy helyen, amit  egyetlen érintéssel, üzenettel továbbítani tudunk bárkinek a telefonjára és ezt a másik fél egy gombnyomással el tudja menteni a telefonja névjegyzékébe, keresőoptimalizáltan. Nincs többet elfelejtett kontakt, minden információ, amit felviszel a névjegyedbe azt a rendszer automatikusan kulcsszavazza. Így bárki akivel megosztottad a kontaktodat könnyedén rád talál majd a névjegyzékében, akár a foglalkozásodra keres rá, akár a cégre, ahol dolgozol. Marketinges Anikó, fodrász Laci, a te kontaktod ennél profibban lesz elmentve.

 

(x)

Címkék:
vállalkozás, digitális, marketing, kártya, közösségi finanszírozás, brancs, brancs közösség, crowdfunding,