Ilyen program még nem volt a Balatonnál: a nők jöhetnek ki jól belőle

HelloVidék2021. július 6. 08:15

A vállalkozói lét átformálja a gondolkodást és fontossá válik egy olyan közeg, ahol meg tudják beszélni az őket foglalkoztató kérdéseket. A balatoni térség vállalkozóinak, szabadúszóinak összefogásáért hozták létre a Balatoni Női Vállalkozói Egyesületet. A szervezet elnökével a HelloVidék beszélgetett.

Társadalmunkban a nőket vezetőként még mindig nehezen fogadják el, pedig több szerepkörben is hatékonyan helyt állnak. Sok esetben gyermekvállalást követően nem tudnak visszatérni előző munkahelyükre, vagy már nem is akarnak, mert úgy döntenek, hogy saját vállalkozásba kezdenek. A vállalkozói lét átformálja a gondolkodást és fontossá válik egy olyan közeg, ahol meg tudják beszélni az őket foglalkoztató kérdéseket.

A balatoni térség vállalkozóinak, szabadúszóinak összefogásáért hozták létre a Balatoni Női Vállalkozói Egyesületet. Céljuk, hogy jó gyakorlatokat, tapasztalatokat osszanak meg egymással, együttműködéseket támogassanak és támogató közeget nyújtsanak - közölte Nagyné Czuri Eszter, az egyesület elnöke, akivel a témáról beszélgetett a HelloVidék.

Az interjút itt olvashatod el!

Címkék:
vállalkozás, Balaton, vállalkozásfejlesztés, vállalkozások, hellovidék,